Hepinize iyi geceler 😊Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
30 nisan gece 1.30 gibi sancılarım vardı ama yalancı sancı diye önemsemedim uyuya kaldım sabah oldu evi süpürdüm 2 yaşında bir oğlum daha var ona kahvaltı yaptırdım akşam için yemek pişirdim işlerimi bitirdikten sonra tuvaletimi yapmak için lavaboya gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm eşimin yengesine söyledim hemen bir üst katımızda eşimin amcasıgil oturuyor akşam da onlarda iftardaydık onlardan eve geldigimizde oldu sancılar. Yengem sakin ol duşunu al bu gün doğuracaksın diyerek beni sakinleştirdi. Bu arada pazartesi doktorum doğum için çağırmıştı günü dolduğu için suni sancıyla doğumu başlatacaktı daha sonra hazırlandık hastaneye gelmek için yola çıktık hastaneyle evimizin arası 1 saat kadar vakit kaybetmek istemedik hemen çıktık ben güle oynaya ağlaya sızlaya geldim hastaneye acilden giriş yaptık muayne oldum 4 cm açıklık var hayet güzel dedi fakat hiç sancı hissetmiyordum 4cm açılmaya göre yatışım yapıldı saat 4 gibi saat 8.30 kadar anca 5 cm oldu tabi sancılar o arada çoktan gelmişti de kıvranıyordum hemşirelerden rica edip odada hep yürüdüm sancıları yatarak karşılamaktan daha iyi belime sıcak su tuttum vajinama tuttum duştan çıktıktan sonra squat yaptım hızlı hızlı yürüdüm odanın içerisinde 9 .15 gibi artık halim kalmamıştı yatağımın üzerinde secde pozisyonunda 2 veya 3 dakika durdum biraz da öyle karşıladım sancılarımı daha sonra yattım soluma döndüm sancı geldikçe belime masaj yaptım asr suresi okudum allaha yalvardım allahım beni bir an önce kurtar diye sonra çok uykum geldi uyuyacaktım nerdeyse doktor geldi açıklık nasıl diye bakmak için ben sırt üstü pozisyona gelirken daha sancı girdi birden belime ve ıkınma isteği geldi kakam geldi kakamı yapıyorum dedim doktora muayne ederken doktor da bebek geliyor tatlim kakamı yapmıyorsun sakin ol ıkın dedi ıkındım kuvvetli bir şekilde 2 ıkınmada cıktı ailemizin en miniği artık 4 kişilik bir çekirdek aileydik fakat bundan sonrası daha zor oldu benim için bebeğin plesentası (eşi ) iç karnıma yapıştığı için çıkaramadılar 1 buçuk saat kadar uğraştılar çıkarırken yarışı içeride kaldı onu temizlemek için uğraştılar çok zordu çok zorlandım allah herkese sabır versin inşallah içimi de temizledikten sonra dikişlerim atıldı 2 tane dikişim vardı bittikten sonra odamıza geldik sancı bölümünden ayrıldık ve şükürler olsun bitti sağ salim kurtuldum allah hepinize kolaylıklar versin inşallah bu arada doğumum Ankara Şehir Hastanesinde oldum herşeyden çok memnundum 😊
Sorularınız varsa alabilirim 😊