gel_artik_bebegim kızlar bu sefer de olmadı elimden gelen herşeyi yapıyorum ama yok her zaman bir şekilde avuturdum kendimi ama bu sefer avutamiyorum istemsizce boşalıyor gözyaslarim . gerçi artık gözümde yaşta kalmadı ben bittim tükendim 4 senedir hayırlısı nasip kısmet cümleleri duymaktan bıktım artk
Busrasener43 gel_artik_bebegim çok içten söylüyorum rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sizede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah olmama sebebi nedir acaba özel deyilse bi sıkıntınızmı var
Mavi34 gel_artik_bebegim rabbim hem sabrını versin hem biran önce size evlat.nasip etsin. Sağlık aciisndangereken her şeyi yaotinizzmi bende 3 senelik evliyim tüp bebekle 11 haftalık hamileyim düşün bu aşamaya kadar neler yaşadık rabbimin imtihanı bize de buymuş
eslemeslem gel_artik_bebegim kendinizi çok üzmeyin vazgeçmeyin ama çok kafaya da takmayın bende üç yıllık evliyim hiç korunmadım 2 buçuk yıl olmadı çatlatma iğneleri falan kullandım ama boş en son soğan kürü ve c- life diye bir bitkisel ürünler kullandım aynı zaman da ovulasyon takibi yaptım ilk denemede gebe kaldım başlarda çok kanamam oldu çok ağladım ama çok şükür şuan 31 haftalık olduk Rabbim size de nasip etsin inşallah sizin için dua edecem
meraklianne1 gel_artik_bebegim beklenmedik anda gelmez mi mucizeler zor bi süreç her ay yapması beklemesi evet ama ALLAH sabredenlerle beraber değil mi ? Yada zümer/53 ALLAHtan asla ümidinizi kesmeyin demez mi ? Şeytanı sevindirme kendini yıpratarak zor evet ama dayan neyi çok istersek o sınavımız olur seninde sınavın bu demek ki yol uzun zor inşaALLAH rabbim dayanma gücü verir kucağını sağlıklı hayırlı doldurur en kısa zamanda yeter ki sınavını hayırlı tamamlamaya bak🌸🌸 biliyorum söylemesi kadar kolay değil ama isteyin dünyaları avuçlarınızın içine sığdırdım diyen rabbten ümit kesilmez o engebeli zorlu yolu yürümeye değer diye düşünüyorum.. umutların da bol olsun duaların da 🙏🏻🙏🏻
Busrasener43 gel_artik_bebegim hiç üzülme umutsuzluğa kapılma imkansız diye bişey yok rabbim istedikten sonra herşey olur nefes aldığın sürece hep bi umut vardır sakın isyan etme nekadar yorulsanda şükret verirse yüceliğinden vermezssede imtihanındır sadece doğurarak anne olunmuyor ki bak yetimhanede büyüyen onca kimsesiz bebiş var istersen ordan evlat edinebilirsin sevabıda mükafatıda çok büyük
mavi_kus gel_artik_bebegim inşallah tez zamanda olur canım polikistik over i olup nasıl olsa olmaz diye korunmadan hamile kalan yakınım var inşallah rabbim sanada nasip etsin 🙏🏻
Tubiko52 gel_artik_bebegim bende polikistiğim şekeri ve unu tamamen kestim eşimle beraber argifertil diye bir vitamin kullandık kadını ve erkeği var ayrı ayrı çatlatma iğnesiyle tuttu canım. Şeker ve un kesinlikle çok çok etkiliyor.
guzelce gel_artik_bebegim Allahtan ümit kesilmez bende de polikistik over var ve kadınlarda neredeyse çağın hastalığı gibi bişey oldu bu. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ayrıca fazla kilonuz varsa kilo vermenizi öneririm hatta ideal kilonuzdan biraz daha aşağıda olsanız sizin için iyi olabilir. Ben o şekilde hamile kaldım tabiki iyi bi doktor ve tedavi ile. 33 haftalık olduk şükür 🙏
gel_artik_bebegim Mavi34 eşim izin verse ben şimdiye on kere tüp bebek yapmıştım ama eşim acele ediyorsun diyor benim her gün yanıp kavruluyorum 10 sene mi geçmesi lazım illaki
gel_artik_bebegim eslemeslem ben de bu ay c life kullandım üstüne doktorum kiko ver dedi 15 kilo verdim 4 senedir bekliyorum denemediğim kalmadı ilaçlar da ise yaramıyor dedi doktor macun ve kilo vermeyle birlikte bu au çok umutluydum ama olmadı o kadar üzgünüm ki bunu icimde saklayamiyorum artık daha fazla güçlü kalmaya çalışmaktan çok yoruldum
Pcosluhayat eslemeslem merhaba clife kullandığınızda yumurtlama gününüz de bir oynama oldu mu acaba ? Erken ya da geç bilginiz var mi?🍀
gel_artik_bebegim meraklianne1 olucak bir gün ona dair inancımı yitirmedim ama ben bittim tükendim artık beklemek istemiyorum gücüm yok her ay kendimi avutuyorum üzülme olucak inancini yitirme kendi kendimi teselli ediyorum.ama artık teselli edemiyorum
Hayalis gel_artik_bebegim Ne zaman vazgecersen o zaman gelir. Kuzenime daha 25 yaşında erken menepoza giriyorsun yok yumurta rezervin boş dediler. Hemen aşılama tüp bebek aşamalarına geçti. En son aşılama yaptığında sağ koluna felç indi 3 ay o şekilde kaldı kolu. Ve o an kafaya dank etti galiba ben çok zorluyorum Allah bana al sana dedi . Ve o gün vazgeçtim. Nasip neyse razı oldum. Erken menepoz yumurta rezevrlerinden bahseden doktorlar duysun normal yolla ilk önce oğlunu 5 sene sonra da kızını kucağına aldı. Kalbini ferah tut stres yapma uzulme. Her iliskini bu defa olacak diye girme. Rabbim ne verirse sağlıkla ve afiyetle versin.
Bfduam Hayalis “Erken menepoz yumurta rezevrlerinden bahseden doktorlar duysun normal yolla ilk önce oğlunu 5 sene sonra da kızını kucağına aldı.” Demişsin ya, zaten önce tüm motivesini alıyorlar insanın, olacağı varsa da o moral bozukluğu ile olamıyor
elisa123 gel_artik_bebegim ovulasyon testi kullan eğer kullnmadysan çakşır suyu kullan erkekte sperm sayısını artırıor kadınnda yumurtalıklarını calıstırıyor bol.dua ramazan ayındayz rabbiim herkesin gönlüne göre versin inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın 🤲
gel_artik_bebegim elisa123 eşimde bir sorun yok tüm testlerimiz yapıldı bende sorun var ovulasyon testi kullaniuroum ama fayda yok
Hilal-_19 gel_artik_bebegim c life bende kullandım yaklasık 3 4 sene önce ama düzenimi cok bozdu 3 aşılama 1 tüp bebek denedm pcos yüzünden yumurta kalitesi çok kötüydü dedm artık napıyım olmuyo elimden geleni yaptım benmde cocugum olmasın illa cocuk olacak diye bsey yok dedm ve tüp bebektem sonra 7 ay kadar kafamı dinledm arı sütü bal propolis polen karısımı yedim hamile kalacağım aklımdan ucundan dahi gecmezdi ki hamile kaldım hiç beklemiyodum emin olun hiç ummadığınz anda en güzeli olacak Allah sizede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
eslemeslem gel_artik_bebegim instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var oraya bi bakın isterseniz güzel şeyler var belki yardımcı olur size en azından moral olur
Ellu gel_artik_bebegim sogan kürü var onu denedinizmi? Cok meth ediyorlar. Allah bi an önce sevincli haberler almayi nasip etsin inshallah🤲🏻❤️
gel_artik_bebegim Busrasener43 evlat edinme olayını düşünmüştüm çok da isterim ama dinimizce evlat edinmek günahtır haramdır peygamber efendimiz zamanında yasaklanmis sadece kendi kardeşinin çocuğunu evlat edinebiliyorsun o yüzden evlat edinmeyi düşünmüyorum
LawyerEce gel_artik_bebegim Şu Ramazan ayının hikmetine dua edeceğim sizin için..İnşallah sizinde kucağınız dolu olur, biliyorum zamanı vardır vakti vardır diyorlar ama sabretmeyen muradına eremez…Benim ailem 15/16/17 yıl evlendiklerinden sonra ablam doğmuş, düşünün…Umarım yüzünüz en sonunda güler. 🙏🏻
gel_artik_bebegim LawyerEce allah razı olsun benim de 4 sene oldu kocaman bir dört sene annenizin yanında birşey değil belki ama benim için çok büyük sürekli aileme eşime güçlü rolü yapmaktan kendimi yükseltmeye çalışmaktan bıktım herkes takmıyor sanıyor ama…
LawyerEce gel_artik_bebegim Doğrudur…Çilesini çekmediğim için bilemem belki de ama anlayabiliyorum. İnşallah çocuk sahibi olursunuz sizde, kimsenin kucağını boş bırakmaz Rabbi’m. 🙏🏻
Mrvyldrm1 gel_artik_bebegim merhaba bende de polikistik over vardı 20 kg verdim 4. Senemdeyim ve hiç korunmadım. Takmıyorum derken aslında duruma takıldığımı farkettim ve bıraktım olursa olur olmazsa da yapabilecek bir şeyim yok diye hiç düşünmedim oralı olmadım. Kafamdan attıktan sonra da haberini aldım. Zor oluyor tsbii ama takılmayın. Bana kaç tane doktor tedavisiz çocuğunun olması imkansız demişti. Allahım sizede hayırlısıyla sağlıkla hayırl evlatlar nasip etsin inşallah.
Seref gel_artik_bebegim haram değil. Haram olmayan bir şeye haram demek asıl çok günah. Peygamberimizin de evlatlığı vardı, Hz. Zeyd. Haram olması için bir ayette kesin yasak olduğu belirtilmelidir. Böyle bir ayet yok. Sadece erkek çocuk büyüyünce sana mahrem olur, kız çocuk eşine mahrem olur. Bir çocuğu büyütüp ona imkan sağlamak haram olmaz aksine sevap olur
Zuhranas gel_artik_bebegim ya o kadar büyük haramlar günahlar işliyoruz ki onlara dur diyebiliyor muyuz çevremden çok söylüyorlar yok haram yok o yok bu bir bebeğe aile ortamı verdin diye allah bizi ne kadar cezalandırabilir ki şahsen benim hayalim şuan ıkinci çocuğuma hamileyim bir daha bebek istemiyorum evlatlık edinmek istiyorum.