berilkus Yenidoğan 90lı Molfix, 40lı Sleepy aldım, yeter mi? Fazla mı? Farklı marka aldım denemek için.
Aslanannesiayse berilkus ben yenidoğan 2 numara aldım prima erkek bebekte sıkar diye biraz daha büyük almak istedim 40′lı paket
Sumeyraa19 berilkus Eğer çevrenizde market varsa çok almanızı önermem. Çünkü hep pişik yapabiliyor hem de 1 üst numaraya hızlı geçebiliyorlar. Bez küçük gelince dışarı sızıntı veriyor. Ben sadece yenidoğan 80 li bir paket aldım. Bittikçe alırım.
Elifaltun berilkus ben sadece sleepy alicam 40 li denicem sorun olmazsa onla devam edicem bide 1 numara zaten kisa sure kullaniliyor fazlaya gerek yok bence
gullcannn berilkus Bence yeterli fazla almayın elinizde kalmasın baltiniz eksik ozaman artirirsiniz. Çünkü yenidoğan bezde göbek oyuntusu var göbeği düşene kadar idare etsin sizi o da 1 haftada falan düşer. Hadi düşmedi ozaman alırsınız. Çok minik yenidoğan bezi sonra sıkmaya başlar. 2 ye yada 3 e geçersiniz göbeği düşünce. Benimki 84 lü yenidoğan bez. Sonraki numarayı 3 aldım çünkü oğlum 2 hafta önden gidiyormus göbeği düşünce büyük numaraya geçerim. Zaten 2 numara ile 1 er kilo oynuyor 3 numara arasinda
gullcannn berilkus Rica ederim canım bende çevremdeki doğum yapanlar ve annemin önerisiyle biliyorum. Yoksa tecrübeli değilim ama onlar öyle dedi. Bugün aldığım bezlerde geldi yenidoğan açtım gerçekten minnacık göbeği düşsün yeter sonrasinda büyük olana gecerim.
3prensesannesiii berilkus Fazla değil canım ilk günler 9-10 arası bez değiştiriyorsun hemen biter merak etme