Tugbanida Kızlar yoğun akıntım var yaklaşık 1 aydır bi iki gündür kaşıntıya döndü ve pişik oldu 26 haftalık hamileyim krem ne kullanabilirim pişik için çokta dikkat ederim aslında ama gebelikte olabiliyormuş krem için yardımcı olurmusunuz😕
Berra71 Tugbanida çok geçmiş olsun inşalalh ciddi birşey yoktur bende afedesin günde iki defa bazen 3 defa bile değiştiriyorum iç çamaşırı akıntım var ıslanır öyle çok rahatsız oluyorum yasaktan sonra doktorla görüşecem bu konuyu. Ve dediğin gibi çok kötü kaşıntım var hamilelikten beri hep yara içinde kalmış ☹️
Durunbigeldim Tugbanida dpktor muayenesi olmadan kullanma bişey bnce mantar vs de olabilir ona göre verir doktor
Baby-yase Bence pazartesi günü doktora git akıntını bi kontrol etsinler.. o bölgenin nemli kalmasından mantarda oluşmuş olabilir belli olmaz
Tugbanida CeyhunMelikeMislina ben bephantol pişik giderici kremi kullandım iki gün çok şükür günde 5 kez falan çamaşır değiştim şuan daha iyiyim
Gmzatgl Tugbanida ay bende o haftalarda yaşadım ama iki üç gün sürdü sürekli yıkadım çamaşırımı değiştim geçti canm