Ceylantasli Arkadaşlar belki birine faydası olur diye yazıyorum. Çok bulantım vardı aşırı kusuyordum doktor prilam Dr adında bulantı ilacı verdi mucize gibi bir şey kusmuyorum artık. Aklınızda bulunsun☺️
Senayyalcin Ceylantasli Benide kurtaran şey o ilaçtır gerçekten o olmasa nasıl bir halde olurdum hamileliğim nasıl geçerdi düşünemiyorum😂
Durunbigeldim Ceylantasli aşırıda uyku yapar😁bendr işe yaramadı prilam zofer oldu benim de kahramanım🥴
Leyla-_-01 Ceylantasli bende hiç bir işe yaramafı 16+ 6 haftalığım hala kusmaya devam edıyorum ciğerim çıkıyor ve ilaçtan doktor en fazla 6 tane içebilirsin dedi bnde içiyorum ama hiç fayda görmedım
Ceylantasli Dareyn yok uyku yapmıyor bende ama ben zaten şuan covitim acayip kötüydüm tabi korona olduğumu bilmiyordum acildeki doktor yazmıştı resmen yaşadığımı bu ilaçla hissettim 😍
ebrr1048 Dareyn prilam çok uyku yapıyor içtiğim gecenin sabahı gözüm açılmıyor öğlen 2 ye kadar uyuduğumu biliyorum 2 de bile zor kalkıyorum 😂 ama içmiyim 8-9 da ayaktayım
BelisinAnnesi Prilam ben de hiç işe yaramamıştı daha kötü yaptığı için doktor bidaha içme deyip başka bsey önermişti :) kişiden kişiye değişir o .
Dareyn Ceylantasli Ayy ben bir kere unuttum bunu içmeyi o gün 200 km ötede ki kokuları duyuyordum 😂 Sonra dedim ki tövbeeeler olsun bir daha asla içmemezlik yapmayacağım😂
Babyto-Mom Leyla-_-01 Canım gece yatarken 2 tane yut bende yanlış kullanıyormuşum işe yaramadı sandım