Rabia_kahvecii 32 haftalık hamileyim ve burayı yeni keşfetmiş olmam çok garip 🤦🏻♀️😃 Benim size sormak istediğim gün içerisinde bebegi çok hissetmiyorum ana gece yataga yattığım zaman içimde depar atıyor bu normal mi acaba 😃
Melek3858 Rabia_kahvecii Normal tabikidee 🥰 ben 21+2yim dediğin gibi gece yatağa girince çoğu zaman uykumun kaçtığı bile olmaya başkadı 😍
umyahsen Rabia_kahvecii evet normal ama bundan sonra gündüzleri akşamları bile depar atacak içerde deprem oluyor gibi Bi dönüyor iç organlarım yer değiştiriyor gibi 😇
Ela321 Rabia_kahvecii anne gün içinde aktif olduğundan içerisinde bulunduğu su sallandıkça bebekte uyuyormuş 🥰 ama gece sakinlediğinden kıvranıp debelenmesi normal demişti doktorum🥰
berilkus Rabia_kahvecii Gün içinde hareket edince beşik etkisi oluyormuş, yatınca da siz hareketsiz kaldığınız için uyanıyormuş. Kağan Kocatepe öyle diyor. 😂 Benimki de öyle. Yatınca sanki karnımı yırtıp çıkacak gibi. Karnımı babasının sırtına yaslayıp babasını tekmeletiyorum. 😂😂
Rabia_kahvecii Melek3858 zaman daraldı o yüzden hareketlerine odakladım kendimi şimdi de kordon bağı falan o tarz şeyler okuyunca Bi tuhaf hissettim kendimi 🙏🏻🥰
Masal2020 Melek3858 aynı haftadayız 😀kasıgında arada baskı hissediyomusun ayaga kalktıgımda olmaya başladı bnde
Rabia_kahvecii umyahsen evet gece çok farklı oluyor yattığım andan itibaren başlıyor kesintisiz 5 dakika oynuyor 🥰
Rabia_kahvecii Ela321 inanın ilk defa böyle birşey duyuyorum gayette mantıklı geldi ev içerisinde çok oturamıyorum yani öyle bir fırsatım daha olmadı 🤦🏻♀️ 😃 gece daha belirgin hissetmem gayet normalmiş
Ela321 berilkus ahahhahahah aynısı bende yapıyorum😅😅😅 en son adam uyuyamıştı kalkıp dolanıyordu evin içinde😅 ee biz ne yapalım yani her gün o hareketlerin fazlasını hissediyoruz sesimiz çıkıyor mu😅
Melek3858 Masal2020 Yok bende de sağ yada sol tarafa uzun süreli yatınca ayağa kalktığımda yanlarım çok ağrıyor sadece 😂
Dareyn Rabia_kahvecii Evet çünkü gün içinde hareket ettiğin için bebişi hissetmemen normal bebişin içinde bulunduğu sıvı amniyon sıvısı hareket ettiğimiz de o da hareket ediyor ama yatınca o da duruyor 😂Normal yani Birtanem 🌸