Nslhnasya Merhabalar İstanbul Anadolu yakasında Detaylı ultrason için perinatoloji Dr tavsiyesi olan varmı
Gzde992 Nslhnasya anadolu yakasında değil nişantaşında ama riskli gebeliğiniz varsa prof. dr. Recep has veya prof. dr. Atıl yüksel i tavsiye edebilirim, ikisi de detaylı ultrasonda referans doktorlar
Sibell1907 Kadıkoy bagdat caddesi dr zeki şirinoğlu.. cok arastırdım cok duydum gittim çok çok iyi bi dr kesınlıkle tavsıye ederim🙏🏼 Benım sıkıntılı bı gebelıgım vardı sonlandırılsı sonrasında da zekı hocam ne dedıyse harfiyen cıktı zaten..
1anne-2bebek Sibell1907 zeki şahinoğlu değil mi canım? Bnde ilk gebelıgımde gıtmıştım cok ıyı gercekten 45 dk falan sürüyor yavas yavaş konusa konusa anlatıyor. İkinci gebeliğimde baska doktora gittim uzak diye. Okan unıversitesi hastanesınde prof eray calışkan. Ondan da nemnunum fakat 15 dk sürdü herseyı hemen soyluyor ama işinin ehli oda ☺️
Nslhnasya Gzde992 çok şükür riskli değil gebeliğim memnun kalınan Dr gitmeyi tercih ederim teşekkür ederim
Hiraelif Avrupa yakasın da nişantaşın da Atıl yüksel ve Recep Has işin de en iyisi diyebileceğim iki doktor
Sibell1907 1anne-2bebek evet evet cok iyi bi dr .. benim gebeliğim riskliydi on gün oncede sonlandırıldı ben zekı dr a yonlendırıldım ve ne dedıyse cıktı cok ınce anlattı cok net konuştu hıc acabası yoktu Anadolunun en iyi perınatolojı uzmanı oldugunu soyluyolar zaten🙏🏼
1anne-2bebek Sibell1907 yaa bebeğinizi kayıp mı ettiniz, başınız sagolsun cok uzuldum.😔 Rabbım en yakın zamanda saglıklı bebeğinize kavusturur ınsallah 🤲