FeriDee Busra44bus bnmde ağrım oluyo dün ebeye sordum normal bebek aşağıda aşağı doğru baskı yapıyodur dedi
Ravza0g Bende 27 haftamdayım gece uykularımdan uyanıyorum ağrıdan karnımı sıkıyor ağrı umarım Doğum belirtisi değildir 🤒
Busra44bus Ravza0g doktoruna söyle bence daha iyi bilgi alırsın ki hamilelik boyunca çok adet sancısı çektim onun gibi bi ağrı mi
Imrendoruk Sanki aşağıya inmiş gibi bi ağrı bu 1 haftadır var doktora söylediğimde bebek doğuma hazırlanıyor dedi
Ravza0g Busra44bus ben hiç adet sancısı çekmedim onu bile bilmiyorum ama belime doğru yayılıyo bazen 😊🤒
Busra44bus Ravza0g yine de doktorunuza sorun nstye alırlar eğer sanciniz varsa ona göre değerlendirme yaparlar
akay123 Ravza0g Amin aynen öyle yeterki sağlıklı olsunlae gerçekten çok çabuk toparlanıyorlar hemde ilk hamileliğinizse göğüslerlrriniz büuükmihtimal yara olur kalkan yada gümüş kapak almalısınız buda tavsiyem ☺️
busra1361 kızlar çatı ağrısı tam olarak neresi. benimde ağrım var kaç gündür karnımın alt tarafında kalıyor kasıķ ağrısı değil ama bilemedim
busra1361 Imrendoruk sağol canım benim biraz üstü ağrıyor tam bacak arası diyemem çatı ağrısı değildir o halde
Minedag Benimde sağ kasıgımda dün çok şiddetli agrı vardı bugün biraz geçti ama ara ara belim ve yine kasıklarım agrıyo ve aşagıya cok baskı yapıyo çatı agrısı oluyo bugün 39 olucaz bakalım ne zaman gelicek benim nazlı kuzum