Ravza0g Kızlaarrr 27. Haftadayım midem ve göğsümün arasına birşey oturdu sanki nefes alamıyorum bu nedir hamilelikle alakası olabilir mi bilen yaşayan var mı
Betus93 Ravza0g ben henuz 21 haftaligim ama nefesim taaa 15 lerden beridir tikaniyor. Napalim hamurum oyle demek ki. Bebis buyuk degildi yoksaki😂
Minikanne06 Cok yiyip ictiysen gazın varsa bişeyleri asırı tükettiysen ondan olabilir bende öyle oluyo cok yiyip icince :))
Ravza0g Minikanne06 çok yemiyorum ama çok hızlı yiyorum hazımsızlık var onu biliyorum ama buda çok kötü ağrı veriyo korktum birazcıkta ☺️
Ravza0g Betus93 Allah yardımcın olsun seninde canım sağ Salim bebişkerimize kavuşuruz inşallah hepsi geçer 😊🙏
[silindi] Ravza0g hazımsızlıktandır bende de olmuştu sancıyla beraber belki bebek de olabilir benim nefes kesilmesi değil de kaburgalarım çok kötü ağrıyor sanki yara gibi sızlıyor 😣 sırt üstü yatınca nefesimi ör alıyorum bende
Sevde123 Bebek o hafta da ters dönmez yani dönmemeli erken çünkü 😅 bence ayakları değil gaz olabilir kabızlık problemi varsa tuvalete çıkamadıysanız oda ağrı yapiyo
Ravza0g [silindi] bende duydum ama mantıken akıl erdiremedim ama olabilir tabi canım hepsi olabilir 😊
Sevde123 [silindi] evet başı oldugu zaman anlayabiliyorsunuz zaten nefes bile alamaz duruma geliyorsunuz çok hafif kambur oturunca ağrı yapar bebek batar hemen
Sevde123 Ravza0g eğer çok çok fazlaysa duphalac diye bi şurup yazar doktorunuz valla ben onunla rahatliyordum gaz ve kabızlık ağrısı çok fenaydı çünkü
Minikanne06 Göbeğinin üstündeki yere elini kpy parmaklarını sırasıyla bastır rahatlarsın belki çıkarırsan 😁😁
Anakralice Aynı problem icin dun gittim doktora başı oraya yakındı ultrasonda baska problem cıkmadı gazdır büyük ihtimal dedi doktor sadece karnını sıcak tut ama sakın ellerinle baskı masaj tarzı şeyler yapma rahmi uyarırsın