Zelsonr Bebikoannesi Maşallah ne güzel canım😍 Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲 Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu🤲💜
Betusss10 Zelsonr inşallah kabızlığın da geçer canım çok zor valla ben baya kötü geçirdim inşallah bi daha da olmaz
zeynepemiromer Zelsonr canım meraba geçen sana hastaneye gidip cinsiyet öğrendikten sonra haber vereceğim demiştim 🤗 bugün gittim erkek 💙
Zelsonr zeynepemiromer Yaaa maşallahhhhhhhhh sübhanallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim. Rabbim huzurla mutlulukla büyütmeyi nasıl etsin 💙💙🤲🤲
zeynepemiromer Zelsonr saol canım benim tüm güzel dileklerin için hayirsiyla bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah bak burdan da benzer çıktık 😁😍
Zelsonr Tugbadabak-1 Evet canım ilk gebeliğim öncesinde bir kürtajim var. Senin haftalarında o kadar hissetmiyordum ama dört gündür net hissediyorum artık canım
Tugbadabak-1 Zelsonr Benim böle elimi karnıma koydugumsa sanki böle damar atiyo gibi geliyor çok nadir oluyo bu acaba bebek mi yada gerçekten damar mi atiyo anlamadim
Zelsonr Tugbadabak-1 Göbek deliğinin oraya mi yoksa kasıklarında mı canım🤔 Bebek olabilir canım zaten normalden çok farklı bir his anlarsın o olup olmadığını