Seherfkni Kızlar şuan 37.haftamdayım kasıklarımda ağrı var ailem Antalya da ben İstanbul da oturuyorum annem doğum için gelicekti ama şuan kapanma yüzünden gelemiyor nasıl gelebilir acaba doğum erken olur diye korkuyorum
mjora Seherfkni hamileliğinizi belirten bir rapor (mesela 32. Haftada alınan çalışır raporu gibi) bir belge ile e devlet üzerinden başvuru yapmanız lazım ordan onay geldikten sonra o belge ile seyahat edebilir. Sadece doktorun yazısı geçerli değil seyahat izninin e devlet üzerinden alınması şartı var. Ben aldım geçen hafta…
Albiina05 Seherfkni valiliğe gidip sizin raporunuzu gösterip özel izin alabilir. Tam kapanmadan önce bu şekilde kayınpederim izin alıp gelmişti. Siz de bir deneyebilirsiniz.
Ceydat Seherfkni ben Gebze de annem pendikte oturuyor. Gebze Kocaeli e bağlı Pendik İstanbula ve yarım saatlik aramız var sadece ama gelemiyor i e devletten belge alman gerekiyor
ayseyilmazzzz6161 Melekaksuu canım bildiğim kadarıyla doktor raporu belge niteliğinde sayılmıyor. E devlet gecerli oluyor sadece. Biz de doğudayız. Annem gelemedi. Napcaz kara kara düşünüyoruz.
Minnosunannesiii Melekaksuu şimdi sordum Bi arkadaş daha izin çıkarmış doktorun verdiği belgeyle beraber e devletten izin çıkartabilşyoemuşsun
EniseeM Seyahat belgesini veren polis arkadaşlara durumu anlatıp size refakatçi olacağını söyleseler verilir ya bence, seyahat belgesi alınan yere gidip konuşmak lazım.
Alinamoms mjora benim 32. Hafta analık raporumu kabul etmediler malesef e devletten red geldi bugün 🤦🏻♀️
mjora gmzz- gelecek kişi kimse onun e devleti ile seyahat izin başvuru bölümünden yapması gerekiyor. Ben şöyle yaptım; annemin e devletine girip seyahat izni bölümünde meramımı anlatan bir yazı yazdım (doğum sırasında ve sonrasında refakatçi kalacağına dair)belgeler bölümüne de 32. Haftada aldığım çalışabilir raporunu ekledim. Bir iki saat sonra onay çıktı zaten…
Kadercisi mjora sizlere de mesaj yoluyla dönüş yapıldı değil mi ? Herhangi bir belge alamadık e devlet üzerinden .
superisiii Seherfkni https://resimyukle.io/r/xn6nC54Kxb Canım e devlette refakatçi izni için ayrı yer var burayı doldurman yeterli oluyor
-Kbra8- Melekaksuu ben de 37+5 ve doktorum rapor yazdı refakatçi olarak gelmesi için. İki kere denedim ikisinde de red cevabı geldi. Alanlar nasıl alıyor ben anlamıyorum ki. O kadar stres yaptım ki annem gelemeyecek diye.
-Kbra8- Ozge3747 normalde orda başvuru seçenekleri çıkıyor ya gördüyseniz. İşte cenaze doktor kontrolü refakatçi falan peş peşe yazıyor biz ordan refakatçi seçeceğini Seçip başvuruyoruz ya. Red cevabında o seçenekleri tekrar sıralıyor ama içinde refakatçi seçeneği yok. Sadece bunlar ile izin alabilirsiniz diyor. Yani açıklama uok resmen
Ozge3747 -Kbra8- Evet biliyorum,Allah allah ne saçma ya bir de sizin anneniz değil mi? Birinci derece yani. Çok ilginç reddedilmesi.