Dareyn Kızlaar lütfen yardımcı olur musunuz 💐 İlk doğumum ve nasıl bir terlik seçeceğimi bilmiyorum. Evde hep yumuşak hani pofuduk terlikler giydim 😅😂 Hastahane de nasıl bir model tercih etmeliyim bana link atar mısınız şimdiden teşekkür ederim ♥️
Buketkucuk Dareyn hastanede plastik terlik tercih etmeni öneririm ben öyle yapacağım çünkü kanama falan olabiliyormuş kumaş terlikle pislenebilir hastaneler çok sıcak terletebilir en iyisi plastik olanlar
Dareyn Biranne2 Ayy kuzum ben de bir kayınvalide var 😂Allahım her şeyin muntazam olmasını istiyor başıma kakar sonradan ben biliyorum huyunu 😅🤦♀️
Biranne2 Dareyn ay yeterki istesin o boşver kız çok güzel 😄 ama plastik tercih ettim bu lc Waikiki defactoda satılanlar var renkli onlardan
Yaprakdokumusever Dareyn Cross tarzı almadım çünkü sonradan giyme ihtimalim sıfır. Bu yüzden gratiste indirimden aldım gezerin dışar terliklerinden çok güzel hemde 13₺ 🌸
Mervuras26 Dareyn şoktan plastik terlik aldım . Onu giyip hastaneden çıkarken atacağım . ehastanenin mikrobunu yıkama derdi olmasın dedim