Aslim34 Merhaba. Sakarya özel hastane kadın doğum doktoru önerseniz çok mutlu olurum. Bildiğiniz inandığınız iyi doktorlar varsa tavsiye almak isterim
Iremozer Aslim34 canım ben doktorumdan çok memnunum medarda Ertan zan hem güleryüzlü tecrübeli ilgili ve kolay ulaşılan bir doktor numarasında veriyor ne zaman yazsam cevzapsız bırakmadı aşırı öneririm
Hamsicik Aslim34 merhabalar bende doktor arayaşındayım henüz ilknur hanıma randevu aldım ama asla önermeyecegim doktor aslıhan dericioğlu var. Gitmemenizi öneririm .
Nisaabgr Aslim34 kesinlikle Sedat Umur. Önceden Devletteydi sonra Beyhekim hastanesine geçti. Şimdi kendine özel klinik açtı. Birde Şenol Şafak var özel kliniği var onunda. Çok güzel ilgileniyor oda efsane bir doktor
Aslim34 Hamsicik İlknur hanımı çok duydum ve tavsiye ediyorlar çok kararsız ve endişeli bir durum. Bahsettiğiniz doktor hangi hastane şuan muayene oluyor musunuz
Zehra0407 Aslim34 ben geçen gün ilk kez gittim. Ve çok memnun kaldım muayene de oldum. Normalde kendimi çok kasabiliyordum. Muayane olur ken ama o kadar rahatlatıyor ki insanı. Ben şahsen kendisinden çok memnunum henüz hamile değilim kontrole gittim
Aslim34 Nisaabgr kendi kliniği olan doktorları tercih etmeyen diyorlar kötüsü olsun ama hastane olsun diyorlar. Hastane en azından her bölümü var özellikle yoğun bakımı vs diye söyleyenler var hastane her xaman daha iyi diyorlar