Ebru1984 Slm, bebeginizin ilk hareket ettigini kacinci haftada hissettiniz? ben 14+5 haftaliğım şuana dek daha kıpırtı veya seyirme hissetmedim.🌷
Buketkucuk Ebru1984 ilk kez 16.haftamda kıpırtılarını hissetmiştim 18-19.haftalarımda da ilk güçlü tekmesini hissettim
TazeAnnee6767 Hayalleredogru ay tek benm galiba 20+4 de hissetmeyen benm oglus tembel çıktı galiba 😉😉😉
Hayalleredogru TazeAnnee6767 canım yatarken daha çok hissediliyor bence ediyor ama sen ayırt edemiyor olabilirsin
TazeAnnee6767 Hayalleredogru çoğunlukla yatarkn bakıyorum ama Yok canım hiç bir kıpırtı vs yok tek olan şey ağrım kasıkta
Hayalleredogru TazeAnnee6767 kıpırtı değilde ben ilk patlayan şeker yutmuşum gibi hissettim pıt pıt yapıyordu kasığımda
Feyme Ebru1984 ben 16 haftalık oldum şuan geçen akşam sağ tarafıma doğru yatıyordum soluma dönerken bir kiprinti hissettim durdu sonra daha hissetmedim
TazeAnnee6767 Hayalleredogru o msjlari attıktan sonra çokta net hissettim ilkkez bu gece tabi cikolatada yedim yani 😘 heralde duydu beni tembel ddgimi
Hayalleredogru TazeAnnee6767 aaaaa çok sevindim sensin tembel uyuyoruz demiş annesi🥰 dondurma çikolata pasta seviyorlar şimdiden 🥰
TazeAnnee6767 Hayalleredogru aynn öle Canm 😘 onun icn ne çikolatalar yedim nafile bunu sevdi galiba 🤭 hahayy bana bir paketi bitirttirdi 👶