Serap_ahmet Meraba kızlar 28 haftalık gebeyim inşallah kızım olucak ama isim konusunda çok kararsızım 7 ayda kırk tane isim düşündük 8 yaşında kızım var ismi Irmak kızıma bagdaş olsun diye herkes nehir koy diyorlar sizce nasıl fikriniz için teşekkürler 🤗
Filizkoc Serap_ahmet bende 28 haftaligm aklımda tek isim var tuana oda eşim biraz isteksiz daha bı karar veremedik.cok.zor valla
Sincapannesi Aynı anlamda olmasına ne gerek var ki sırf bunun için düşünüp uğraşmamak lazım bence içinize ne siniyor kulağınıza ne hoş geliyorsa onu koyun derim 🤗
Serap_ahmet Eylül ismini de çok seviyorum aslında kafamı çok karıştırıyorlar eşim zaten yardımcı olmuyor ona kalsa bütün isimleri begeniyor iş bana kaldı yani
Bsraa35 İsim bulmak gerçekten zor 26 haftalık olduk bizde hâla kızıma isme karar veremedik, çok beğendiğim isimler var Ama anlamlarına bakınca vazgeçiyorum 🤦🏻♀️
LawyerEce Serap_ahmet Deniz de fikir olabilir ☺ Ada, Asel, Nehir, Nil de olabilir..Hatta en çok Nil uyuyor sanki o da ırmak demekti diye biliyorum.
Didi6 Serap_ahmet Ilgın çok güzel bir isim 🌸 Irmak’la da uyumlu. Kardeşlere Nehir & Irmak isimlerini koymak hoş ama biraz klişe
nazkeve Işıl, ışık gibi isimler de çok hoş nehir güzel ama aynı anlamda olacak birebir ve biraz klişe yine de siz bilirsiniz☺️
Mom726272 Serap_ahmet nehir koymayın bence ya ikiside güzel ama ben olsam koymazım önerim 🌸Esin 🌸Nisa 🌸Eslem 🌸Yüsra