Gamzee_27 Merhabala güzel anneler sizinde fikrinizi almak istedim.Bir oğluşumuz olacak ve ismini BATIN koymayı düşünüyoruz nasip olursa eşim ve ben çok beğendik içimizede sindi.Siz ne düşünüyorsunuz peki bu konuda fikirlerinizi bilmek isterim.Teşekkürler🌸
Aysee25 Gamzee_27 Çok güzel isim Allah’ın 99 isminden biri ama tek kullanılmaması gerektiğini biliyorum ben. Bi yakınım değiştirmişti çocuğunun ismini o yüzden. İki isimle kullanabilirsiniz belki canım ☺️
Aybigen Gamzee_27 Allah’ın isimlerinden olduğu için çocuğa tek başına konulmaz. İsterseniz bı araştırın.
ikiponcik_annesi Gamzee_27 bizde batın koyacaktık çok güzel bi isim ama biraz araştırınca koymamaya karar verdik
Ayseee4238 Isim seçimi çok güzel adıyla yaşasın ins.🤗 Benimde oğlum olacak Barlas Noyan koyacağız ins.
MKrasnic Ayseee4238 çok güzel isimmiş. Barlas da Noyan da 👍🏻 İsmiyle gelsin sağlıkla büyüsün inşallah 💙
Demetk Aysee25 degistirmisti derken.merak ettigimden yazdim dogtyktan sonrami neydi ne yaptilar merak ettum.
Aysee25 Demetk evet doğduktan sonra 2 3 yaşlarında iki isimle kullanmak istemedikleri için tek olarak da kullanılmadığı için değiştirdiler farklı isim koydular tekrar. Kimlik vs değişmişti 😅
Demetk Aysee25 anladim isim neydi.mesela kadir tek olmaz abdul kadir olmasi gerekir.onu merak ettim.birde yeni koyduklari isim neydi hatirliyosan solersen sevinirim ben merak ederim boyle seyleride kusura bakma
surelitta52 Gamzee_27 Güzel bir isim ama benim bildiğim başına her hangi bir isim değil “Abd” ekini koymak gerekiyo. Abdülbatın yani ☺️
Sumeyye123_ Gamzee_27 güzel isim allahın isimlerinden biri ama tek kullanılması iyi değil diyolar allahın ismi olduğu için yanına bir ek isim daha koyabilirsiniz
busrabyrm97 Gamzee_27 annem kardeşime koydu batın demek karın bölgesi anlamına geliyor tıpta Allah’ın 99 isminde de şapkalı a ile koymak gerekiyor ve uzatarak okumak gerekiyor
Gamzee_27 busrabyrm97 isminin herhangi bir zorunluğunu çekiyor mı peki Büşracığım.Yada herhangi bir sıkıntı yaşandınız mı hiç.Herkes gerilik yapar filan diyor anlam veremedim doğrusu
busrabyrm97 Gamzee_27 Gamzee_27 yok çok şükür 9 yaşında şuan kardeşim maşallah çok zeki akıllı uslu hiç öyle bir durumla karşılaşmadık ama kimse batın demiyor şapkalı a ile söylenmesi gerektiği için herkes Batu diye sesleniyor
busrabyrm97 Gamzee_27 yalnızca öğretmeninin tuafina gitmişti oda batın deyince karın bölgesi anlamına geldiği için şaşırmıştı