Ravzamuhammed Sol kalçamın hemen üstü çok şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı akşam dan beri ne otrablyorm ne uzanblyorum ne yürüyebiliyorum duramıyorum yermde çok aşırı derecede şiddetli ağrıyo nedendir acaba çok kötüym
Yaprakdokumusever Ravzamuhammed sıkışma oluyo bende kilitleniyorum arada sıcak su torbası koyunca düzeliyo
Senayyalcin Ravzamuhammed Magnezyum kullanıyor musunuz ? Bende de oldu ama sağ tarafımda uyumak bile çileydi ağlıyordum magnezyum kullandım bir tık azaldı bir kaç hafta sürdü bitti çok şükür
Yenianne_05 Ravzamuhammed kalçanın hemen üstü ağrıyor Doğru ben de yaşadım 14 haftalık gebeyim 11 haftamda Ağrı çektim ama iş yaptıktan sonra çekiyordum Ağrını Yani yine bir doktora görün derim Ama bende de olmuştu sonra geçiyor zaten oturamayacak kadar ağrıyorsa bir doktora görün derim
Masalannesii Ravzamuhammed normal canım bendede oluyor o ağrı magnezyum rahatlatıyor ama doktoruna danışarak kullanabilirsin bu şekilde o ağrılar azalacaktır 🌸
Ravzamuhammed Yenianne_05 iftar saati ağrı girdi hiç bi iş yapmdm kendimi yormadm ama durduk yerde bi ağrı girdi ve şiddetlendi şimdi magnezyumu denycm inşallah faydası olur
Hilalll12 Bende de oldu yürüdüğüm zaman arada bi kilitleniyor gibi oluyordu zamanla geçti bide magnezyum kullanıyorum ondan da olabilir
Ravzamuhammed Masalannesii magnezyum kullanıyorum normlde bugn hiç bi iş ypmdm durduk yerde iftar saati birden ağrı girdi geçmedi şiddetlendi dahada çok magnezyumu klkp içeym birde