muallimeeanne Miniklerinogretmeni Ben İstanbulda oturuyorum da doktor buldunuz mu diyecektim 🥰 İstanbulda olanlar varsa yazabilir mi lütfen🌸
Miniklerinogretmeni muallimeeanne ben bulamadım daha 😏😕 özel sıkıntı burada devlet hastanesi hemen yanıbaşımızda orayı değerlendirecem şimdilik çok mutsuzum of😂
Whiterose89 muallimeeanne umraniye de kadriye senere gidiyorum iki kez gittim suana kdr kese ve kalp atisi 180 tl muayene
temizelezgi muallimeeanne merhaba ben de 6 haftalık hamileyim beylikdüzünde oturuyorum birinci hastanesine gidiyorum doktorum mesut karakuş memnunum
muallimeeanne Miniklerinogretmeni Ben de devlete gideceğim özellere o kadar para vermek istemiyorum. İlk muayenemi geçen perşembe oldum kese görünüyor 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama çok ilgisizdi yüzüme bile bakmadan ağzının içinde iki bişey geveledi gönderdi. Başka hastaneye randevu aldım inşallah Allah iyilerle karşılaştırır bu süreçte doktor da çok önemli🙄🙏
Miniklerinogretmeni muallimeeanne işte özel bana bunu yaptı haklısın canm ben de o kadar para verme taraftarı değilim ki devlet doktorları her zaman daha iyidir aslında hepsi aynı şeyi okumuş ya sadece parayla ilgi istiyorsun hepsi bu
Gulceefe-00 Ben de 6. Haftadayim. İki gündür mide bulantılarim artti. Ne yesem çıkarıyorum çok zor geçiyor 😔
Leylakkk 6+3 olduk bugün salı günü kese görmeye gidicez belki kalp atışını da duyarız, aşırı derecede migde yanmam var ve bu beni sürekli birşeyler atıştırmaya itiyor soğuk birseyler yeyince bir iki saat geçiyor.
Eyll1010 Peliiin bizde 6+1 olduk an itibariyle yarın kese görmeye gideceğiz inşallah bi sorun çıkmaz kimyasal gebelik mağdurlarındanım hakkımızda hayırlısı olsun
sukufee01 Miniklerinogretmeni bizde 5+0 olduk istah acilmasi kasik agrisi bel agrisi okdr :) carsamba kontrolum var bakalim
Ysmnordu Kızlar bende 6+0 im salı günü doktora gidicem ama bende halsizlik dışında bulantı falan yok cevremdekilerde bulantı olması lazım bu zamanda bı tuhaflık var diyorlar ilk gebeligim bide korkuttular 🙄
kivirciginannesi Ysmnordu boşver onları benim ilk gebeliğim de gram bulantım olmadı. Şimdi 6+0 ım ve gerçekten ölüyorum
kivirciginannesi Miniklerinogretmeni 6+0. Halsizlik ve mide bulantısı mahvetti beni. Sabah ilaç aldım şimdi yine aynı. Napacm bilmiyorum. İlk gebeliğim hiç böyle değildi
Peliiin kivirciginannesi bende 6+1im öyle bulantım yok oruç tutuyorum yemeği bir anda yiyince bulanıyo o kadar. 2 kez kustum bu zamana kadar
Ysmnordu kivirciginannesi gerçekten mi tedirgin oldum ya valla Allah Allah diyorum kendimi dinliyorum resmen artık bulantı olacak mı olmayacak mı diye 🙄
Ysmnordu Peliiin evet oruçtan sonra yemeği yedikten sonra midemi rahatsız ediyor sonra hemen maden suyu içiyorum o rahatlatıyor canım tavsiye ederim bide ben bir gün tutuyorum bir gün tutmuyorum oda iyi geliyor
muallimeeanne Ysmnordu Canım telaş yapma bazılarında hiç bulantı olmayabilirmiş benim de ilk gebeliğim şuan çok bulantım olmuyo hatta bazıları ne yesem çıkarıyorum falan diyince ben de tedirgin oldum bende neden bulantı kusma yok diye ama gayet normal herkeste farklı oluyormuş ☺️
Busss_ Ebruuuusalman merhaba aynıyız sizinle hız de bugün 7 haftalık olduk kalp atışını duydunuz mu :)
muallimeeanne Busss_ Çekmeköy’de oturuyorum. İlk doktor muayeneme Üsküdar Zeynep Kamil Kadın Doğum hastanesine gittim. Siz nerde oturuyorsunuz?😇