Booncukk Sevens öyle başlıyor zaten Rahim genişlemeye başladığı için bağlar geriliyor o da ağrı yapıyor bel ağırısı kasık ağırısı şeklinde
Yldz_sl Sevens evet benim ilk haftalar çok ağrılı geçmişti korkmuştum bende doktorum normal olduğunu söyledi, Allah korusun kanama falan olmadığı sürece bir sıkıntı yok bir süre sonra geçiyor telaşlanmayın
Mervesb Sevens olur tabıkı benım bır bucuk ay kasıklarm agrımıstı hep regl gibi gayet normal kanama olmadıgı aurece ıcınızı ferah tutun yerlesme sancısı olabılıyor bunlar :)
Hulya_sen Sevens olur tabiki canım normal yani çünkü bende gebeliğimi o agrılarla öğrendim ha adet oldum olacam diye bekliyodum ped vs takıydıum en son dayanılmaz olunca gidip test verdim 🥰
Booncukk Sevens ah ben yine yeniden çok yeniyim 🤣 mazilerim çok benim düşükler kürtajlar havalarda uçuşuyor inş bu sefer sorunsuz ilerleriz
pilates_egitmeni_anneadayi Sevens ben de oldu . Hatta hala oluyor zaten 7. Haftadayım şu an ara ara sancım oluyor .
Sevens Booncukk oyle mi Allah yardımcınız olsun hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bir süreçle kucağımıza sağlıklıca alalım hayırlısıyla inşallah âmin 🙏
Oyilmaz Ben hergun regl oldum olacagim diye gezdim. Regl tarihinde test yaptim negatif cikti o yuzden hiç ihtimal vermiyordum. En belirgin özellik oydu diyebilirim.