anneligeadimadim Merhaba hanımlar ,bir düşüğüm var ve 3 aydır ovulasyon deniyorum doktora da gittim eşimde gitti bir sorun yok dediler ama hamile kalamiyorum, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, fikir verir misiniz?
Nalinnn anneligeadimadim bende iki düşük yaşadım yaklaşık 1.5 yıl gebe kalamadım iki aylık klomen tedavisiyle gebe kaldım 6+6 günlük olduk çok şükür rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip ederse bence doktorla birlikte bi ilaç tedavisi gör inşallah en kısa sürede mutlu haberlerini alırsın 🙏
Nurtrky anneligeadimadim düşük sonrası kimileri hemen kalabiliyor kimi uzun zaman alabiliyor sorun olmaması rağmen ama çok istemek streste yapıyor inşallah kısa sürede güzel haberler alırsın. Herkesin farklı ben bir sene sonra kalabilmiştim
Dilekcnkn anneligeadimadim Yani öncelikle stres yapma yumurtlama günlerini takip et düzenli ilişkini yaşa ve ilişkiden önce lavabo ihtiyacını gider bittikten sonra en az bir yarım saat kadar yat inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın
anneligeadimadim Nalinnn doktora gittiğimde hamile kalırsın bekle diye gönderdi ve cidden bu durum beni rahatsız etti ben sonuçta gelmişim sonuç odaklı bir şey yapmasını beklerdim
Irmak13 Nalinnn klomen nasıl basladınız ben doktorlara gitmekten bıktım kendim eczaneden alıp kullanacam bizim burda devlet hastanesi ilgilenmiyor 8 aydir özel doktorlar da yok
Nalinnn anneligeadimadim canım ben 1 sene ne doktorlar gezdim doğru doktoru bulman lazım allah ondan bin kere razı olsun tedavi sürecimde her kapıdan çıkışımdan arkamdan dua ederdi inşallah başka tedaviye ihtiyaç duyma diye bence iyi bi doktor bul bu çok önemli benimde her gittiğim git kendiliğinden kal diyordu 😒
anneligeadimadim Nalinnn ya durumumu anlatıyorum bir çözüm için gitmisin bana diyor bekle.. gerçekten yorucu bir süreçten çıktım zaten beklemek beni daha da strese sokuyor ama bunu anlamıyor çoğu doktor maalesef.. nasıl bir tedavi gördün canım
Nalinnn anneligeadimadim canım doktorumun bana ilk dediği şey stres yaparsan hamile kalamazsın klomen kullandım ilk ayda yumurtalarım çok gelişmedi regl oldum ikinci defa klomen kullandım doktorun dediği günler ilişkiye girdim ve çatlatma iğnesi oldum çok şükür rabbim emeklerimin karşılığını verdi inşallah sende çok kısa bi zamanda mutlu haberi alırsın
Seroy anneligeadimadim çok normal canım bi düşük yapmışsın hemen olucak diye bir şey yok herkes de farklıdır. Stres yapma birde vakti zamanı vardır
anneligeadimadim Nalinnn evet stres mahvediyor beni henüz onu kontrol altına almayı beceremedim.. ins canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin
Dilaraerbasi anneligeadimadim Merhabalar canım 1,5 yıl korunduk 2,5 senede olmasına çabaladık iki kez düşük oldu benimde fakat düşük denir mi bilmiyorum kimyasal gebelik dediler şu anda 7 haftalık gebeyim inşallah bebeği göremedik ama keseyi gördük. Çok testler yaptırdım eşim de yaptırdı anne babada bir sıkıntı çıkmıyor kafayı yiyecektim artık bir sıkıntı olmamasına rağmen neden olmuyor diye o yüzden sen de sıkmamaya çalış kendini adetini çok iyi takip et günlerini kaçırmamaya çalış
anneligeadimadim Dilaraerbasi canım takip etmeye çalışıyorum ovulasyon ile.. olur ins hayırlı bir zamanda artık elimden geleni yapıyorum beklemek ve dua etmek dışında elden başka bir şey gelmiyor
Nalinnn Irmak13 canım bence bu kendi başına kullanabileceğin bişey değil ben iki günde bir doktora gidiyordum yumurtalıklarımı takip ediyordu ilişkiye girmem gereken günleri söylüyordu bence bi uzman eşliğinde yapmalısın