MerveErdalKam İki kedim var. Eşimin ailesi tüy konusunda çok hassas, ben de öyleyim. Tüyden hoşlanmıyorum ama ne yaparsanız yapın, günde 3 defa evi süpürsem de evde uçuşmalarına engel olamıyorum. 3 senedir bizimleler asla tüylerini kestirmedim ama sırf ailelerin içi rahat olsun diye anestesisiz bir şekilde bugün tüylerini kestirdim. Yaz olduğu için rahatladılar da. Veterinerden bunun güvencesini de aldım. Onların mutsuz olması benim de mutsuz olmam demek. Beşiğinin biri yatak odamızda diğerinde salonda olacak. Evde yatak odası hariç kedilerime her yer serbest. O da beşik için yasak. Salondaki de cibinlikle bir beşik. Ben bütün önlemleri aldım, bebeğin eşyalarını bile kedilerimin düzenine göre kurdum. Evlat edinip iki sene bakıp kusura bakma bebeğim oldu size güle güle dersem o çocukların günahına girmiş olurum. Üstelik köpekler bu konuda daha hassastır. Kediler eve bağlı köpekler sahibine bağlıdır. Bu yüzden tüylerini kestirip, aşılarını yaptırıp ve ilk 1 sene kontrollü bir şekilde çocuğunuza yaklaştırırsanız hiçbir şey olmaz inanın. Karamsarlığa düştüğünüzde görkemkarman gibi bloggerlara bakın yeni doğan bebeğiyle kedisi yan yana büyüyor. Onlar da bizim canımız, merak etmeyin bebeğiniz sağlıklı ve mutlu bir bebek olacaktır.