Aselim_ Kızlar merhaba Esenler Avicenna hastanesinde sezeryan doğum yapanlar var mı acaba memnun kaldınız mı
Nalinnn Aselim_ bende Gültepe avıcennaya gidiyorum bizim ailenin bütün kadınları orda doğum yapıyor çok memnun hepsi ama orası nasıl bilmiyorum buradaki doktorlar çok ilgili
Elif0801 Aselim_ ben gidiyorum ama bende henüz doğum yapmadim. Sertan beye gidiyorum doktorumdan memnunum dogumuda orda yapacağım. Doğum fiyatlarını ogrendiniz mi 😊
Loveme Aselim_ bende hastaneden şüpheliyim sırf yakın ve eşi muayneye alıyor diye doktor iyi gerçi gidiyorum ama Esenler Medipol hastane olarak daha iyi galiba ama eşler muayneye giremiyor
Nimetmtn Aselim_ bende İbrahim beye gidiyorum ne zaman doğumunuz bence önemli olan doktor hastanenin bir önemi yok diye düşünüyorum sonuçta bize işlemi uygulayacak bizi yönlendiricek olan kişi o diye düşünüyorum 🐤
Rbur Nalinnn merhaba hangi doktora gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum ama hala emin olamıyorum hastaneden fikir olur bana da :)
Nalinnn Aselim_ benim gittiğim hastane biraz küçük ama doktorumun okadar çok hastası var ki 3 saat beklediğimi biliyorum bende nöbetçi olduğu günler akşam gidiyorum ☺️
Aselim_ Loveme bende ilk kızımı esenler medipolde doğurdum:) simdi 2.gebeliğim sırf ibrahim bey icin gidiyorum hic bilmediğim bir hastane