Rabiaferhat Kizlar doktorum demir ilacı verdi ama dışkı renginde değişme oldu hatta nerdeyse siyah ve tedirgin oldum .acaba zararlımı böyle olması bı bilginiz varmı ?sizlerde böyle olan oldumu ?kullanmaya devam ettiniz mi böyle olmasına rağmen
Aysun1983 Rabiaferhat evet bende de öyle genelde herkes de öyle korkulacak birşey değil kabızlıkta yapabilir
Dilekcnkn Rabiaferhat Bende 12 haftadayken başladığımda tıpkı böyle bir post açtım ama normalmiş canım internette de okudum bıraktığın zaman geçiyor zaten
Rabiaferhat Tesekkr ederim hepinize .bende tedirgin oldum .hani kullanmayı bırakmalimiyim zarar mı ediyor acaba diye düşündüm ?ama iyiki varsınız kizlar 🤗
Keevserr Saglik ocagindan vegeferon verdi birde decavit vitamin ikisini 1 saat arayla içiyorum tok siz nasıl içiyorsunuz
[silindi] Rabiaferhat Çok normal renk ve koku yapar kabızlık için de hoşaf çok iyi geliyor geçmiş olsun
Smy238 Rabiaferhat suan yorumlardan bakarak mutlu oldum aynı sorunu yasıyodum kimseye diyemedim hiçte araştırmamıştım 😂😁😁
Bsra1111111 Rabiaferhat içini ferah tut benim ikinci gün afedersiniz simdi geldim wcden simsiyah doktor söylüyor zaten korkma sakın vs. Diyen