nilnaib alışverişe yeni başlıyorum bikaç bişey aldım ama mesela 0-3 aylık kaç zıbın, tulum, alt üst takım almak lazım, bazısı cok az al diyo bazısı yetmiyo diyo cok kararsız kaldım
asyahumam nilnaib Valla ben tecrübesizim ama çok zıbın al dediler 0-3 ay 10 tane zıbın aldım yenidoğan sadece iki tane falan var zaten ölçtüm boyları aynı, 3-6 ay da 10 tane falan aldım iki tane de 6-9 ay bayağı yeter heralde 😀 yenidoğan sadece bir takım almışım iki takım daha alacağım kalanı 0-3 aldım 5 tane takımı var üç tane de tulumu var 3-6, yazın doğacak diye 4-5 tane de 0-3 kısa kollu aldım daha almam galiba iki tane de 3-6 alacağım doğunca eklerim artık ben abartmış olabilirim belki tecrübe ile öğreneceğim artık 🤗
Gamzeakd nilnaib az almayın canım bana da öyle demişlerdi oğlumda az diye zorluk çektim . Sonradan almak zorunda kaldım. Şimdi baya aldım 😂😂 yetmiyo anam sürekli sıçıp işiyolar kusuyolar 😂
asyahumam nilnaib bir de acemilikle çorap aşırı almışım 15 çift çorap var baktım şok oldum nereye gitsem çorap almışım halbuki bu çocuk yazın dogacak ne ara giyecek o kadar çorabı blmyrum tecrübesizlik çok kötü 😂
alazzeyneperva Valla bende bilmiyorum ama 5 er tane var herşeyden herkes yeterli diyo inşallah öyle olur 5 zıbın 5 alt üst şapka eldiven çorap filan yani tam takım 5 tane var hatta 2 zıbın daha vardı ayrıca sanırım yeter 3 ay boyunca
nilnaib Gamzeakd bana bazısı ay az al ay az al şaşırdım vallahi artık iki tane takımla büyütücektim az kalsın😂
asyahumam nilnaib Aynen yeteceğini düşünüyorum o zibinlarin çoğu beyaz zaten iki güne bir yıkarız tabi çekme falan yapmazsa bazılarını bim ve şoktan almıştım bazılarını Ebebek ve LCden bakalım hangileri daha çok dayanacak bakarım ona göre devamını oradan alırım 😍
Dilekcnkn nilnaib Valla gerçekten bazen yetmiyor çünkü ilk zamanlar altına yapınca nedense bez dışına çıkıyor bunu iki oğlumda da yaşadım 😂😂 bazen yıkayıp kurutmakta zaman alıyor ve bebeğin kilosuna görede değişebiliyor benim ikinci oğlum 0-3 aylıkları 1 ay giyerken ilk oğlum 4 ay falan giydi yani kilosuna göre değişir sen alacağın miktardan bir kaç tane daha fazla al kalsın ☺️
archerwoman Austosprensi_ çorapları nasıl alıcaz peki yaz doğumu olucak pişmesin çocuklar penye çorap bulamıyorum hiç hep pamuklu pamuklu
Austosprensi_ archerwoman pismez benim de yaz bebeği olacak bebeler üşür canım bişey olmaz tırnaklarıyla yüzünü çizer yoksa
archerwoman Austosprensi_ daha bugün benim evimin derecesi 26 idi. Doktorlar ev sıcaklığı 26 yı geçmesin diyor yenidoğanken zaten ilk 15-20 gün giydiricem ama pamuklu kalın çorap mı emin değilim ☹️Penye eldiven almıştım onlar gibi çorap bulsam alıcam çocuk pişicek evde ☹️
Austosprensi_ archerwoman bizim evde öyle 24 dereceyi gördü izmir sıcakları başladı kaldıki yazın doğum yapicam allah yardimcimiz olsun
Austosprensi_ asyahumam sürekli deil canim uyurken emzirirken cikart tabiki kendini uyandırmasın maksat