meri_2015 Sizin bu haftalarda bebekler ne durumdaydı güzel anneler 🤔 Bizim kilo 2 hafta önde 2800 gr kafa çevresi de 4 hafta önde çıktı boyumuzda 49 cm dr normal doğumun zor olacağını 40 haftayı beklersek 4 kiloyu geçeceğini söyledi ve sezaryene karar verdik🙈
Sonay-34 meri_2015 belli olmuyormus ki ama bazen bebeğim kilo alımı duruyormuş normal seyrinde 🤔doktor hemen etken karar vermiş bence sizi de ikna etmek için olmus olabilir mi !?
MerveDurr meri_2015 bnce hemen karar vermeseydiniz bi 38 ü görüp kg suna bakıp öyle karar verseydi benm doktorumda 40 41 i bekelrsek zor olablr demişti 38 de suni ile doğurdum acıklıkta vardı
meri_2015 Sonay-34 son 2 kontroldür bu şekilde çıkıyor açıkçası bende pek riske girmek istemiyorum kafa büyüklüğü bizde biraz genetik doğum esnasında herhangi bi sorunla karşılaşmak istemiyorum bir de tüp bebekle 5 senenin sonunda mutlu haberi aldık
Tklc 36+1 3200 gr 45 cm di kızım yarından sonra randevumuz var bizim de sezeryan gözüküyor bebek bana göre iri doktorum çok zorlanırsın dedi
Betulnuri Tklc boyun kilon kaç canım? Normalde son dakikaya kadar bekleme taraftarı benim doktorum hiç sezeryanla alalım ya da şöyle yapalım demedi de bana
Sonay-34 meri_2015 hiç kafanıza takmayın doktor da bişi demediyse Allah ın izni ile biricik olmaz bol bol dua edin sağlıklı sıhhatli bebişlermize kavuşuruz inş
meri_2015 Yesimmmmi kimi dr da kilo ve boyun tamamen genetik olduğunu ne yaparsak yapalım değiştiremicemizi söylüyor
Tklc meri_2015 hayırlısı olur inşallah bizimde 37+1 de 2 gün sonra belli olacak hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm bebişler 🤗
Tklc Betulnuri 157 boyum 85 de kilom var canım minyonum çok da ağırlaştım özellikle son haftalar. Benim kız erken gelmek istedi birde 2.5 hafta önce düzenli sancım çıktı doğumu durdurduk ondan büyük ihtimalle beklemez artık şuan progestan ile duruyor
meri_2015 MerveDurr Bebeğin başı şimdideb bile 38 haftayla uyumlu 38 de kim bilir nasıl olacak 🤷♀️ omuz takılması gibi sorunlarda olabilir deyince dr. tamam dedim normalde dr um çok normal doğum yanlısı bi insan demek ki bu şekilde daha doğru olacağını düşündü ve bende tamamen hocaya güvenerek tamam dedim sezaryene