Gamzeli98 Merhaba 5+3 deyim kesenin etrafında kanama var dedi doktor progestan yazdı ama karnımda sancı agrı gibi şeyler var bu kanama düşüge sebep olur mu acaba kesede çocukta gözükmüyor daha erken mi l
Hippolyte_28 Gamzeli98 5+3 te bebek görünmemesi normal canım. Progestana devam et. Ben onunla kurtuldum. Benimde kanamam olmuştu. Bu arada adet olacakmış gibi agri olmasi normal. Cok cok gecmis olsun
kelebegimm07 Gamzeli98 cnm bende de vardı 5 haftalıkken progestani sakın aksaltma kullan. Geçti fitili bıraktım 11 haftalıkken tekrar oldu daha büyük kanama alaniydi iğne ve fitil başlattılar Allah’a şükürler olsun bitti birdaha da hiç olmadı 🙏
Dilekleklek Gamzeli98 canim bende de oldu progestani aksatma bol su ic ayaklarini ln altina yastik koy uzan bol bol. Kasik ağrısı normal rahim genisledigi icin bel ve kasik agrisi olabiliyor. Saglikla kucagina al insallah
Seydaakoluk Gamzeli98 7 haftalıktı sanırım benim de kese etrafında kanama vardı canım Progestan iğne yaptırdım dinlendim Rabbim şifanı versin İnşAllah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın 🙏
Hippolyte_28 Gamzeli98 Normal canım normal. Doktorum dayanamayagin bir agri oldugunda gel demisti bana. Şükür olmadı oyle birsey. Düşük sancısı dogumdan beter diyorlar. Allah hic birimize yaşatmasın