Aysglarslan İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptıran var mı? Veya araştırma yapan? Nerede ve ne kadara yaptırdınız lütfen bilgisi olanlar 🙏🏻☺️
EmineYavuzhan1 Aysglarslan Ben yaptırdım canım Yunus Emre tıp merkezinde çok memnun kaldım ben 295 TL’ye yaptırdım şimdi 375 olmuş sanırım ben kalpayı yırttım canım
Gmzoztrk Aysglarslan nişantaşında prof. Dr. Recep has görüntü kalitesi çok iyi yine aynı yerde prof. Dr atıl yüksel var oda çok iyi ben recep hasa gittim memnun kaldım muayene ücreti 1000 tl nakit kartla 1080 atıl yükselinde 1100 liraymış
ozlemksu Aysglarslan nişantaşı prof dr umut dilek. Efsane ve çok ayrıntılı bir doktor. Detaylı ultrason ikili tarama testi 1050 tl idi. 20. Hafta ki detaylı ultrason 800 tl yaptırdım. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Adilekorkmaz prensesannesi__ 20 dk falan surdu benim esler iceri girebiliyor rapor veriyor birde cd ama resim vermiyorlar
prensesannesi__ Adilekorkmaz hım anladım canım ense kalınlığı falan Bilgi veriyolarmi bunlar hakkındada nelere baktılar acaba
Adilekorkmaz prensesannesi__ bana kalbini ve beynini gosterdi ama verdigi raporda tum detaylar yaziyor
Ayse2011 Aysglarslan takipli gebeliğim avicenna Gültepe hastanesi cem ardıç da. 500 tl ye yaptırdım perinatoloğ bakıyor 40 dk kadar. Çokda memnunum hiçbir soru sormama gerek kalmıyor.