Ates21 Kizlar sürekli idrar tahlili vermeme rağmen idrar enfeksiyonu çıkmıyor ama beyaz akıntı oluyor arada sonra geçiyor sonra tekrar oluyor yinede tedbir amaçlı günde 4 litre su içiyorum akıntı geçmişti 3 gündür geri olmaya başladı sizde de oluyor mu ?
Derensmom Ates21 vajinal muayene olmanız gerekiyor ….sizin gibiydim geçen gün doktorum alttan muayene etti ve iltihaplı akıntı dedi vajinal krem verdi suanlık düzelmiş gibi
Milenka Ates21 beyaz akintida sorun yok diye biliyorum rengi sarıya dönerse ve kaşıntı olursa sorun oluyor. Bende bu sarı dönme olayı oldu. Doktoruma mesaj attım bana fitil ve krem yazdi çok şükür gecti
Trbfkrt33 Ates21 bende de beyaz akıntı vardı hatta ne kaşınma ne kötü kokulu vs hiç bişey yoktu. Sorun da yoktur diye düşündüm. Ta ki en son karnımın alt kısmında geçmeyen agrı oluşup muayene gittiğimde vajinal muayene etti doktorum ve enfeksiyon olduğunu söyledi. Hatta erken doğuma bile sebep oluyor müdahale edilmezse.
Mugesahra33 Ates21 beyaz akıntı ,enfeksıyon olmasada gelıyorkı,hıc bıtmıyor,artıyorda artıyor😁koku yoksa,acayıp renk degılse,hormonlar rahımle ılgılı