duyguluanneee Merhaba Ana kucağı bakıyorum ama net bir fikrim ya da bilgim yok ana kucağı gerekli mi elektrikli ya da manuel kullananlar ya da alanlar hangi markayı tercih ettiler acaba fikirlerinizi paylaşır mısınız☺️
annelinkoo duyguluanneee tanıdığım herkes mutlaka edinmiş bana da al dediler ama ben sadece puset kullanmayı düşünüyorum o da neticede bir anakucağı tabii gerek duyarsam alıcam mecbur ama bilemedim 🤷🏼♀️ Olsa dahi elektrikliye gerek war mı ya 🤦🏼♀️
_gmzee duyguluanneee merhaba 🌸biz let go dan 2. El elektrikli joie markasının Serina modelini aldık. Oturma odasında felan bebeğim onun üstünde vakit geçirir düşüncesiyle. Umarım sever bebeğim de 🙏🏻 Eğer takıntınız yoksa let go ya bakabilirsiniz joie nin elektrikli ana kucaklarından baya vardı satan. Ben tüm pedlerini makineye attım yıkadım. Yaklaşık 6-7 ay kullanırız diye düşünüyorum sıfıra vermeyelim o kadar para dedim
Sezinas duyguluanneee https://ty.gl/jrhtmsehr ben bundan aldım bence diğer ürünlere göre daha kullanışlı bebeği içinde uyutmak çok daha kolay sallanıyor ve müzik çalıyor.
duyguluanneee annelinkoo ayy bende hiç bilmiyorum ki herkes al dedi ama herkes farklı bişey önerdi bana da çok uzak bir konu bende kararsız kaldım 🤷🏻♀️Tavsiyelere bakıcaz artık
annelinkoo duyguluanneee en iyi bildiğin kendi bildiğindir :) yani tabi tawsiyeleri tecrübeleri de göz önünde bulundurmak gerek.
Burcuckmk duyguluanneee ben aldim işe yarar diye düşünüyorum fiyatlari yuksekti otomatik olanlarin dolap uygulamasindan neredeyse sıfır gibi joie anakucağı aldim
duyguluanneee Burcuckmk acaba nasıl temizleniyor parçaları nasıl çıkarılabilir mi birde ortalama ne kadara aldınız çok çeşitli fiyatlar az kullanılmış temiz olanı ne kadardır ?
Burcuckmk duyguluanneee benim.begendiğim model e bebekte 1200 liraydi sonra 1400 lira oldu dolap uygulamasinda 850 liraya aldim kutusunda faturasiyla göndermiş satıcı parca halindeydi silmesi kolay bir iki kılıfı da yıkanıyordu
Kirmizivosvos Elektrikli sallanan hareket eden ana kucağı alıp satmayı düşünen anneler bana ulaşabilirler mi acaba