Bett_blog Kızlarrr hayırlı akşamlar anne karnında bebeğe yarayan kilo aldıran şeyler neler mesela ben bunu yükettim ilk bebeğime yaradı diyebileceğiniz neler var araştırsamda yaşamış olanlardan duymak istiyorum sağlıklı olsun kilo problem değil elbette ama şöyle 3,5-4 kilo olsa etli butlu doğunca yesem onuuuu😍🤩
en_guzel_emanetlerim Bett_blog bak bebişim benim bebek iki hafta önden gidiyodu ve o süreçte sabahları 2 kaşık pekmez yutuyordum1 bardak ballı süt 1 haşlanmış yumurta 5 6 tane ceviz bolca kaşar peynir ve tahin pekmez yiyordum öğlenleri meyve ve yoğurt yiyordum gün içinde yemek de ne varsa onu yerdim sonra da gece yatmadan 1 bardak süt 1 tane muz yiyordum bebek 2 hafta önden gitmeye başlamıştı doktor dikkat et yediklerine dedi onları yemeyi bıraktım şimdi tekrar başladım yemeye erken doğum tehlikem var bari kilolu olsun doğsun dedim
Bett_blog 34_21_23 deme öyle deme azcık ele avuca gelsin nasıl yıkayacaz giydiricez incitirim diye korkarım benn🙈🤭🤗
asellolya 34_21_23 al benden de o kadar😂 ben 4 bucuk kiloya yakın dogmusum. annem bir daha asla normal dogum yapmam demis ve yapmamıs. o zamankar üc gün sancı cekmis hastanede. Ben hamile kalınca ölesiye korktum benim bebekte benim gibi etli butlu olursa diye. normal dogum istiyorum cünkü. doktor dedi ki ne büyük bir bebek ne kücük bir bebek tam haftasında kilosunda. öyle istikrarlı ki internetten haftasına göre kac kiloda olması gerektiğine baktığımda noktasına kadar aynı kiloda ilerliyor. bir sevindim bir sevindim anlatamam😂
34_21_23 Bett_blog ay valla bilmiyorum zaten önde gidiyormuş benimki o yüzden biraz o düşünceye kapıldım herhalde 😀 ben yumurta ve tahin pekmez hergün yiyorum o kilosunu iyi tutmuş olabilir
annelinkoo Bett_blog son bir aydır tüketiyorum bu hafta kontrole gidersem belli olck inşAl canım :) ama herkesten duydum muzu bikaç sey daha wardı mercimek felan gibi
Buse2a Bett_blog canım ben herşeyi yiyorum kişo aldırır dedikleri faydalı şeyleri herşeyi yani kilosu normal yine fazla değil genetik yapıdan oluyor anne babanın yapısıyla alakalı
mrv_b Bana bi önceki kontrolde az kilo almış demişti kansızlığımda 9 çıkmıştı. Yumurta,tahin pekmez,kaşar,muz,kuruyemiş,hurma tükettim ikimiz de toparlandık bir dahaki kontrolde
Havva-61- Salı günü 30 haftalık oldukça kilosunu ogrenecem 25 haftalıkken 1 kiloya yakındı ben findik üzüm kurusu yumurta pekmez haşlanmış tavuk 2 günde 1 süt içiyorum aksamdan yoğurt tuketiyorum
en_guzel_emanetlerim Nurgull__ hayir ona bagli bisey değil ben biraz fazla yorulmuştum sancilarim oldu acilmam falan oldu ama sebebi bilinmiyordu hâlâ belli değil nedeni çok şükür 3 hafta oldu dayandık dahada dayanırız insallah
Nurgull__ en_guzel_emanetlerim inşallah canım sağ salim alırsın kucağına bebeğini benimde 2 hafta önden gidiyor 34+0 oldum normalde o yüzden sordum🌸
Esmos26 Bett_blog muz avakado ceviz kaşar peyniri yumurta yoğurt ☺️ Tecrübe edindim sayılır oğlum 1.5 hafta kadar ileride kilosu da boyu da ama ben abartmadan kararında yiyorum hep ☺️