Anneler Kizlar bn 26+3uz bebegimi iki gundur assagida hissediyorum karnimda assagida bi agrim sizim yok ama endiselndim sizce doktora gitmelimiyim cok kotu hissediyorum 😓😢
Damlaozddmr Anneler canım kendini kötü hissediyosan aklında da soru işaretleri varsa git tabi doktora hem içini rahatlatmış olursun 🙏🏻
Anneler Damlaozddmr Duyguynrky ole yaparim kizlar ama bebegim bu sure icerisinde cok hareketli yani agrim sizim da yok ama insanin icine bi kurt dsuyo iste saolun kizlar
Duyguynrky Canım gün içerisinde dönüyor mu? Korkutmak istemiyorum ama benim sıpamda aşağıdaydı 10 gün tuvalete bile zar zor kalkacaksın dedi. Ben de sanırım 20+larda yaşamıştım. Yani gözlemle yukarı çıkıp çıkmadığına bak
Duyguynrky Anneler hareketliyse gün içerisinde nerede olduğuna bak bazen geziniyorlar şimdi 28.haftamızdayız şu anda aşağıda vuruyor mesela ama 5 dakika sonra yukarı çıkıyor. Benim aşağı indiğinde hiç hareket yoktu
Anneler Duyguynrkycnm assagida hissediyorum hreketlerini kasiklarimda hissediyorum ama yukariya hic cikmadi
Duyguynrky Anneler uzan ayaklarını havaya kaldır az hareket et pazarteside git ultrasonla bakılsın pazartesiye kadar da az hareket et canım.