Rabiasel Hamileyim-mutluyum benim de günün gecdi sezeryan ike alın diyorum doktor almam diyor 41 haftaya gircem suni sanciya takmış
Hamileyim-mutluyum Rabiasel ben de henüz 39+0 oldum ama hiç gelmeye niyeti yok bu minnoşların benim doktorum hiç suni sancıdan bahsetmedi ya birde benim çatımda biraz darlık var suni sancı alıp sezaryene dönsem çok üzülürüm boşuna 2 dafa acı çekmiş olcam
Rabiasel Hamileyim-mutluyum ben8m çatı muayenem yapılmadi bile doktorun tek söylediği suyunu ve sancini bekleydi o da olmayınca artık suni sanci
NeeSalman Meralrabiamhmt ne lokal anestezi yapılırken vurulurkenki iğneyi hissettim canım ne de kesiyi. Zaten o an bebeği itmeye odaklandığım için hissedebilecek durumda değildim. Dikiş atıldığını hissettim ama acısını değil sadece yapılışını. Doğum sonrası odaya çıktığımda da ağrı kesici yapmışlardı bir süre yine dikiş acısı hissetmemiştim.
NeeSalman Meralrabiamhmt muhtemelen hepimiz o andan korktuk ama yaşayınca hiçbir şey hissetmedim ben canım ama tabi istisnalar da vardır.
Arzux İki normal Dogum yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle hiçbirşey hissetmiyorsun ne kesigi ne dikişi hisstemiyorsun benim içte 8 dışta 8 dikiş vardı hiç hissetmedim yani ayaga kalktım yürüdüm eve gelince tuvalette bi yanma oluyor bikerelik
Misto Meralrabiamhmt o bölge bebeğin başı gözükmeye yakın iğne ile uyuşturuluyor acı hissetmiyorsun ama kesildiğini dikildiğini bebeğin çıkışını hissediyorsun korkmana gerek yok minicik bi kesi zaten beş dakika bile sürmüyor geri dikmek
Misto Meralrabiamhmt sezeryan gibi düşün tamamen uyutulmadığın sürece ondada acı hissedilmiyor ama kesilme dikilme bebeğin çıkarılması herşeyi ondada hissediyorsun öyle yani
Meralrabiamhmt Edakuz58 aaa o yuzden yırtılmıs demek senınkı ufak bır kesık bu kadar dıkıs olmasını engellerdı sanki
Matmazel_ Meralrabiamhmt 1 ay önce doğum yaptım kesi hissedilmiyor kesiden önce iğne vuruyo oda hissedilmiyor zaten . Sancıdan falanda korkma şiddetli adett sancısı gibi düşün birde bebeğin doğduğu an harika bir his o an direk bebeğini kucağına al ve kokla şiddetle tavsiyem annelik harika bir duygu acılı zahmetli olsa dahi hepsi geçiyor.
Sudeekalay Meralrabiamhmt kesmeden evvel lokal anestezi yapılıyor hissediyorsunuz ama acı olmuyor uyuştuğu için korkmanizi gerektirecek kadar birşeyi yok emin olun 😊
Sudeekalay Meralrabiamhmt benim 3. Doğumum.olacak ama bende hala korkuyorum kesilmekten değilde bebeğime zarar verecek şeyler yaşamaktan