Meralrabiamhmt Kızlar dogum anında atılan kesi yada dıkıs hıssedılıyor mu ya cok korkuyorum doguma 3 hafta kaldı
Hamileyim-mutluyum Meralrabiamhmt lokal anestezi yapılıyprmuş canım yani nr kestiğini ne de dikişi hissetmiyorsun benim de son 8 günüm kaldı bekliyoruz bakalım gelmese sezaryenle alacak bebeği doktorum
TheBaby Meralrabiamhmt Acıdan kesi hissedilmiyormuş. Çocuk çıkıncada orası bir süre uyuşuk oluyormuş dikiş hissedilmiyormuş
GKP22 Meralrabiamhmt doğum başlarken yani çatala yattığında bacağından iğne ile uyuşturuyorlar ne kesi ne dikiş hissetmiyorsun benim kanamam durmadığından dikişim uzun sürdü iğnenin etkisi azalıyor diye hemen 2. İğneyi vurup tekrar uyuşturdular
Gull_94 Meralrabiamhmt kesı olması bende ıc dıkıs atıldı ama onun oncesınde ıgne yaptılar oraya onu bıle hıssetmedm koldan kan alırken yapılan ıgne ne kadar acı verıyosa en fazla okadardı dıkısıde hıssetmedım acıkcası doguöun hemen ardından bunlar acı verecek seyler olmuyo tabıkı dıkıs atan kısının elının hafıflıgıdr onemlı
Meralrabiamhmt Hamileyim-mutluyum artık sızın hıkayenızı beklerız nasıl oluyomus dıye ınsallah tek sancıda kurtuluruz
Rabiasel Hamileyim-mutluyum benim de günün gecdi sezeryan ike alın diyorum doktor almam diyor 41 haftaya gircem suni sanciya takmış
Hamileyim-mutluyum Meralrabiamhmt Amin canım buraya doğum hakayemi yazmayı dört gözle bekliyorum sağsalim gelsinler inşallah minikler gelmese normal diye diretmem ama sezaryen isterim 40 a kadar bekliyeceğim
Mehtap23 İlk gebeliğim sezeryan gram ağrı hissetmedim hatta bronşit olmuştum diye belden aşağı uyuşturdular bebeğimide gördüm . Ameliyat sonrası da ağrı hissetmedim uzun süre . Sonrasında ağrılar başladı ama dayanılmayacak gibi değildi kesinlikle.😊
Meu-19 Kizlar ilk ilk hamileligimde benimde en cok korktugum kesi ve dikisdi ama inanki en kolayi o diyebilirim hic korkmayin dogumdan sonra uyuşturcu igne yapıyolar ne kestikleri ne diktikleri hic hissedilmiyor
BirMuallime Meralrabiamhmt daha dün doğum yaptım hissetmiyorsun canım uyuşturuyorlsr sadece dikiş atılırken iğneyi hissediyorsun ama acı değil bişey girip çıkıyor acısız bi hareket var yani
BirMuallime Meralrabiamhmt Rica ederim zaten o an onu düşünemiyorsunuz da aklınız bebeğinizde oluyor 😍 tek tavsiyem ilk hamileliğinizse doğru nefes alıp vermeyi öğrenin, çalışın😊
MerveDurr Valla ben asla hissetmedim iğne yaptılarmı farkında bile değilim o heyecandan sormakta aklıma gelmedi 13 içerde 5 dısarda dikişim vardı bebeğim yırtarak geldi sağ olsn😂 inşallah bunda o kdr olmaz dikiş
guneysmom Meralrabiamhmt o anda hissedilmiyo ne kesi ne dikiş ama sonrasında hissediliyo ama cok değil