Haris 38+6 günlük hamileyim bel ağrım sabit var ve sürekli tuvalete çıkıyorum bebeğimde arada kasiliyo doğum başlamış olabilir mi doktora yazdım ama dönüş yapmadı henüz bilgisi olan yazabilir mi
Burcunur__ Haris bel ağrısıyla hastaneye gidio doğuma giren çok kişi gördüm bi belirti olabilir doktora gitmende fayda var 39. Haftandasın çünkü ☺️
cey_ceyda Haris Bel ağrısı doğumun habercisidir. Hastaneye hemen gitmen gerekir mi bilmiyorum ama hazırlıklı ol Allah kurtarsın inşallah 🤲
glnzem Haris bende de aynı durum var 2.3 gündür 🤦🏻♀️ 34+5 haftalığız erken Doğum habercisi değildir umarım 🥺
zynpcknn cey_ceyda ay benimde dün gececen beridir dinmeyen bel ağrım var adet olmaya yakın çekilen bel ağrısı gibi ve oradan da kasıklarıma bacaklarıma vuruyo hiç dinmiyorda 36+2 normal mi acaba
cey_ceyda zynpcknn hiç dinmiyorsa doktora bi görün derim sadece kasık ağrısı yalancı sancı diye biliyorum ama bel veya sırt ağrısıyla birlikte durum biraz ciddileşebiliyor. İnşallah vaktini bekler bebeğin. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲
zynpcknn cey_ceyda yok ya kasık sancım değilde direk belim sancı ediyo daha sonra bacaklarıma ve kasıklarıma doğru yayılıyo dün gittim dokturum nst iyi çıkmadı dedi 2.defa bağlandm nstye bu sefer ki de iyi çıktı anlamadm ama dün geceden beridir de belimin sancısı dinmek bilmiyr