Sevgi_123 kivirciginannesi Elma ye canım bana çok iyi gelmişti ben hiç bir şey yiyemiyordum şuan 20+2 hala da midem bulanınca yerim keser hemen
Durunbigeldim kivirciginannesi ya keşke doktora sorsaydınız prilam belki etki ederdi. Zoferi biz raporla aldık raporlu ilaç diye biliyorum
Minikmucizem22 Doktora danışmadan Zoferi içmeye devam etmeyin bence. Prilam sadece gebeler için üretilen zararsız hatta içinde vitamin olan bi ilaç ama hatırladığım kadarıyla zofer biraz daha ağır bi ilaç
Durunbigeldim kivirciginannesi prilam fayda etmeyince bende su dahi içemiyordum doktor zofer verdi direkt. Kaç kutu bitirdim bi sorun olmaz doktorlar yazıyor sonuçta ama size prilam da etki eder belki ondan dedim
kivirciginannesi Durunbigeldim prilam yoktu öyle bıktım ki bulantıdan, bunu verdi. Yarın sorarım çok teşekkür ederim
Fatmacbc kivirciginannesi merhaba benim 14 aylık oğlum var ve şuan 6+4 haftalık hamileyim okadar bulantısı halsizlik varki oğlumda bukadar değildim sanırım oruçtan kaynaklı olabilir ikik duş al gün içinde o iyi olabilir
Yenianneadayi2208 kivirciginannesi al benden de o kadar mide bulantısı arada yanma hissi..Yemek yiyemiyorum bişey içemiyorum , ağzımın içi acı acı zehir gibi.Ne yapacağımı şaşırdım zayıftım, iyice zayıflamaya başladım 😩
kivirciginannesi Yenianneadayi2208 😢 ben kalkıp kızımla ilgilenemiyorum, uyumak istiyorum o da yok. Kızımda hiç böyle değildim
Yenianneadayi2208 kivirciginannesi bende oğluma hamileyken böyle değildim hafif bulantım vardı Sadece.Umarım en kısa sürede atlatırız 🤲🏻🌸 sıcaklarda daha da zorluyor çünkü Allah yardımcımız olsun, yine de çok şükür