kuzucumoglum Emelaslan60 23.hfta tek yumurta ikizi ikisinin kilosuda düşük 21.hftada biri 400 Gr diğeri 300 Gr küçük olan 2 hfta geriden geliyormus ağrılarım oluyor ara sıra
Emelaslan60 34 haftamdayım bende kiloları iyi çok şükür ama iki hafta daha geçirirsek sıkıntı olmayacak ama büyüdükleri için ufak ufak kasılmalarım başladı inşallah vaktinden önce başlamaz doğum 🥺🥺
Rerere 30+5 günlüğüz kiloları iki hafta geriden geliyor ne yaptıysam kilo aldıramadim genetik biraz da sanırım
Rerere Yok maalesef sürekli takip edecez diyo iki haftada bir gidiyorum 30+0 da gittim biri 1320 diğeri 1120 di. Vitamin kan hapı falan kullanıyordum ama şuan mide ağrısından onları da alamıyorum
Aslhn18 İkiz anneleri merhaba merak ediyorum nasıl his iki tane olması benim eşimde tarafındada benim tarafımda da ikiz car ablamların cocuklarıda öyle benim kızım var şuan yine hamileyim ve ikiz hissediyorum nedendir aceba 😂
Emelaslan60 Ben 35 haftaya girdim kasılmalarım başladı durdurdular 37 haftayı görebiliriz umarım 🙏 ama gerçekten ikiz gebelik zor 😞