Beyzanur0180 Regl 12 gün gecikti bazı belirtilerim var ama test alamadım yasaktan dolayı her yer kapalı sizce bebek olma ihtimali var mıdır ?
Meryemce92 Beyzanur0180 12 geciktiyse ve adetlerinizde düzenliyse gebe olma ihtimaliniz çok yüksek. Teste falan gerek yok bence pazartesi günü gidin direk kan verin. Varsa çıkar zaten.
Nurciv Beyzanur0180 belirtin varmi gecikme disinda canim ? Bende gecikmenin 9. gününe giricem kan fln vermedim testler negativ her Sabah yapiyorum cift cizgiyi görsem net hareket gecicem Ama yok🤷♀️
Mihradem Benimde 12 gün gecikti bugün itibariyle, gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kan vermeden ne olursa olsun heveslendirmeyin kendinizi bence. Sonra daha çok üzülüyoruz
Beyzanur0180 Nurciv bel ağrısı kasık ağrısı hafiften mide bulantısı son zamanlarda alınan kilo iştah fazlalığı durduk yere baş ağrısı hepsi var şuan ama kapalı olduğu için her yer gidemiyorum geçen yıl düşük yaptığım için endişeleniyorum yine aynı olmasın diye ama elimden bişey gelmiyor şuan 🙏🏻
ekoglu34 Beyzanur0180 ben ebebekten alisveris yaptim pazartesi teslim edilecek diyor. Ayni sekilde trendyol da devam ediyor diye biliyorum. Bi bakin isterseniz.
Beyzanur0180 ekoglu34 peki teşekkürler pazartesi gitmeyi düşünüyorum hastaneye bakalım hayırlısı olsun 🙏🏻