Tubasar Gebelikte hemoroid problemi yaşayanlar var mı yardımcı olabilirler mi canım çok yanıyor içte değil dışta yeni oluştu
SutlacimiYedimmiBen Tubasar ahh sorma dün farkettim basur memesi olusmus distan 38 haftam artk nerdeyse dogurucam su lanet basur cikti🤦♀️
Lavininannesi1 Tubasar Aynı sorun bende de vardı canım basur memesi oluşmuştu arkonun zeytinyağli kremini kullandım sadece bir kaç gun içinde ne ağrı kaldı ne başka birşey çok rahatladim
Zhrblt Tubasar benimki şiyip ağrı yapıyodu sadece kanama yoktu. Travazolla tremmiycin diye bi krem var bu ikisini sürüyorum baya rahatlatıyo beni. Şuan hiç rahatsız etmiyo mesela ama bol su içiyorum tabi kabız olmamak adına
kukiveannesi Tubasar benim vardı doktorumdan rica ettim bi krem varmış çok iyi geliyormuş yazar mısınız dedim yazdı heöen ve abartmıyorum 3.cü kullanışımda işe yaradı harika bi krem
Maria9 Doktora söyleyin bazıları bi krem veriyormuş ismini tam bilmiyorum birde kabızlıktan kaynaklıysa bağırsak çalıştırıcı şeyler yemeye çalışın tuvalette uzun süre oturmayın yada çömelmeyin ve ıkınmayın
mervetanhan O sorun bende de var doktorum krem verdi ve baharatlı yiceklerden acıdan uzak durmamı bol bol su tüketimi önerdi şükür ki 2 haftadır çok iyiyim
Eliftpn Kırmızı kantaron yağı 2 güne hiç bir şey kalmıyor günde 3-4 defa uygulayın pamuk yardımıyla hatta geceleri uyurken pamuk belli bi süre de kalabilir. Emin olun çok rahatlayacaksınız. Bol bol su içmeyi de unutmayın ☺️
Tubasar Ucu kan toplamış galiba çok canım yanıyor sıcak suya biraz oturdum ama o şekilde de çok acı oluyor
Elzecan Tubasar bende cok cektım ilk kızımda hamileler ıcın krem var onu kullandım fazla surmedı ne agrı ne sizi kaldı ben oturamıyordum resmen aglıyordum acısından ama skur o kremi kullanınca kalmadı
mercimekkoftesi1 Bana da proctolog krem vermişti, baya iyi geldi. Ama ben öncesinde kantaron yağını sıcak suya döküp üzerine oturmuştum. Ağrısından ağlıyordum gerçekten