Minik_kalplim_ Kızlar 19 ve 20.haftalarda bebeğin hareketi dışardan belli olur mu? Acaba gaz mıdır diye düşünüyorum ama gaz dışardan nasıl belli olsun tekme atar gibi ? ( İlk gebelik )lütfen aydınlatın beni 🤭😂
metehaninannesiii Minik_kalplim_ hareket ettiği zaman hemen açıp bakıyorum çok dikkatli bakınca belli oluyor
Pembepanterr Minik_kalplim_ Dışarda belli olması şöyle bir tarafa toplanınca orası yüksekte diğer taraf alçakta kalıyordu bende 😃
Maria9 Benim belli oluyodu çok hafif hafif videoya bile çekmiştim tekme şeklinde değil gezinme şeklindeydi
Minik_kalplim_ Maria9 bnde vidyoya çektim tam göbek deliğinin sağından solundan vuruyor belli oluyor yani anlamadım ki😂
Cansu_okan 26+3 haftalıgım okdr güçlü vuruyor ki karnım titriyor dışardan da baktığım zamb beli baya 🤰
Minik_kalplim_ Cansu_okan siz bizden büyüksünüz normal bnce o haftalarda ama ben erken olduğjnu düşünüyorum daha🤷🏻♀️
Maria9 Minik_kalplim_ aynen öyle gaz hareketleri o şekilde gözükmez nerde görülmüş basbaya bebis işte 😍😍
Minik_kalplim_ metehaninannesiii teşekür ederim 🙏🏻🙏🏻 Seninle aynıydı sanırım hftamız naptın renkli ultrason işini ?
metehaninannesiii Minik_kalplim_ haftaya cumartesi günü girecem canım pazartesi günü tetanoz asim var
Minik_kalplim_ metehaninannesiii bnimde pazartesi sağlık ocağına gidecem tetonoz aşısı için mi çağırdılar acaba ?
Pembepanterr Minik_kalplim_ Ahaha benim bıdığım makat gelişti o yüzden hareketlerini çok sert yapmıyordu 😂