aysenazhca Kızlar merhaba 24 haftalık gebeyim bebeğin hareketlerin de azalma var benim de sürekli uykum geliyor. Günde 3,5 kez hareket alıyorum çikolata yememe rağmen sizce sebebi nedir?
ipekursat aysenazhca uykuyla bebeğin hareketlerini tam bağdaştıramadım ama 28 29 30.haftalara kadar düzenli hareket tam anlamıyla olmuyor
TheBaby aysenazhca Şöyle yapacaksın canım. Sessiz bir odaya geçip sol tarafına yatacaksın. 1 saat içinde 10 kez hareket hissediyorsan sorun yok. Hareket halindeyken yanlış takip olayı yüksek ihtimal. Benim dedğimi yap canım doktor bu şekilde takip edileceğini söyledi.
aysenazhca TheBaby sol tarafıma yatınca ben hiç hareket alamıyorum genelde sağ tarafta alıyorum. Ama deneyeceğim teşekkür ederim 😊
Pelin__1 aysenazhca Bebek Hareketleri 28.haftadan itibaren sayılır. Bebeklerin parasempatik sinir sistemleri bu haftada oluşmaya başlar ve düzenli hareket 28.haftadan itibaren beklenir. Şu anda 1 saatte 10 hareket almaya çalışıp kendinizi boşuna strese sokmayın🙂 ben de 24+1im bugün birkaç kez hissettim
TheBaby aysenazhca Canım nst ye biz sol tarafa yatarak giriyoruz. O yüzden doktor öyle söylüyor. Sende nst zamanın geldiğinde demwk istediğimi anlayacaksın. Sola yatıyorsun ve makina bebek hareketlerini ölçüyor