Yuceroglu Kızlar göğüslerim acayip küçük biri hamile kalmadan önce biri 75 70 b falandı. Şuan da çok büyümedi hala aynı gibi. Geçen gün de rüyamda emziremediğimi gördüm. Korkuttu bu beni. Küçük göğüslü olup da emzirmede sıkıntı yaşamayan var mı ?
Damlladamlla Yuceroglu takıntı yaptığın için rüyana girmiştir canım kaç haftalık gebesin son aylarına doğru şişmeye başlar göğüslerin benek doğunca da inşallah süt dolar
Biranne2 Yuceroglu ben sütyen durmuyordu küçücüktü şimdi maşallah canım korkma hiç alakası yok önemli olan bebişin tutması ve süt gelmesi 🥰
Esincil Yuceroglu bende senin gibi düşünüyordum ama öyle olmuyor ben 75 bedeni bile doldurmuyordum ama 2 sene emzirdim 😂 süt kanalların ile alakalı bir durum sorun yapma sütün olur inşallah
Melike Yuceroglu Kafamdaki tek soru 😂 70b’ni dolduramıyordum bile 🤦🏻♀️ İlk zamanlarda gözle görülecek derecede büyüdüler ama şuan durdu hala aynı gibiler. Küçük olsun o sorun değilde bebeğime yeterim inşallah 🤲🏻
Almilaaa Ay benimde 75b idi ama şuan 85 falan alıyorum çok büyüdü keşke küçük kalsaydı diyorum 😒 süt doldukça büyüyor bende doğumdan sonra büyüdü
MomHero2 Yuceroglu benimde küçüktü. Aman bebek doğduktan sonra küçüğe büyüğe bakmıyor süt içinde depolanmıyor süt kanalları var gayet sütüm geliyordu yeterli olmuştu emzirirken 85 kullanıyordum daha sonra 80 e indi
Pembepanterr Yuceroglu gögsüm kücük sorun yaşamazsın büyüklüğü önemli değil sütün gelsin yeter olmadı uç takarsın 😊