aselnil20 avsar-kose Evet bende su içtiğim anda çıkarıyorum çıkarıyorum sadece muz yiyebiliyorum yataktan kalkamıyorum çok fenayım ya
Derya0107 83 ile hamile kaldım 17 haftalık hamileyim tahminim 90 kiloyum, doğuma kadar patlamazsam iyi
Ayten25- Zemheriiiiiiii 34+4 6 kilo aldım 59 kiloydum 65 oldum şükür memnunum sağlıklı olsunda kilo mühim değil 😊🙏🏼
Seydaahmet34 Zzeyna genellikle ilk 3 ayları bulantı ile gecenler kilo almıyor yada tüm hamileliklerş yoksa imkansiz 0 kilo ile dogumda olmak yada 1 2 kilo ile
Baharcilek Hiraumut Doktorlar Zemheriiiiiiii Bende çok yemiyorum aslında normal her zaman ki gibi yiyorum belki ondan da Azam’a yine de alıyorum 😕
Turunculimon Zemheriiiiiiii 60 ile gebe kaldım şu an 73üm. 39. Haftanın içindeyiz. 13 kilo Bi insanı nasıl bu kadar darlar iliklerime kadar hissediyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Bgmcontay 52 ile hamile kaldım 4 gün sonra doğum yapacam 2 aydır 62 ile devam ediyorum 10 kılo aldım 🤭
ogrencianne35 Basak26 20 kilo alan var benim haftamda olup 🤣 ayrıca herkesin vücut yapisi farklı ben 6.haftadan beri sürekli iğne vuruluyorum egzersiz yapamıyorum gebelik şekerim de var ve çok fazla ödem var vücudum da
archerwoman Sermec27 nasıl bu kadar az ve güzel kilo almışsınız da şeker çıkmış ben 59 la hamile kaldım 72yim şu an 27 haftam. şeker çıkmadı ben çok bekliyordum kendimde şeker. Bir de diyeti özel mi aldınız devletten mi acaba?
Sermec27 archerwoman ne yazık ki kıloya bakmıyor seker canım ben diyetisyene gitmedim kendim burda seker postu actım arkadaslarla yardımlaşarak birbirimize tarif vererek ilerliyoruz 10 haftadır diyet yapıyorum işte 🥰
Sevde0281 Zemheriiiiiiii evlendigimde 55 kiloydum. Pandemide aşırı kilo aldım. 77 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim altı günlük olduk kaç kiloyum bilmiyorum 😂
MomHero2 Zemheriiiiiiii ikinci hamileliğim ilkinde 58 ile başladık 6 kg vererek 52 ye ardından 79 kilo ile doğuma girdim şimdiki hamileliğimde 76 ile hamile kaldım yine 6 kg verdim 70 ile devam ediyorum 14. Haftadayız. ama bu sefer düzenli beslenip bebeğe kilo aldırmak istiyorum ilkinde fütursuzca yedim ben çok kilo aldım
archerwoman Mervee5959 ya ben de 26+1 im 59 la hamile kaldım 72 yim nasıl iştahınızı bastırdınız ben bastıramıyorum 😔
Mervee5959 archerwoman bilmiyorum havalardan yada rahim mideye baskı yaptığı için son iki haftadır böyle adam iştah açıklığı çok kötü herşeyi her zaman yemek istiyorsun allah yardımcımız olsun😊
Mervee5959 archerwoman birde kız bebeği olanlarda çok fazla kilo alımı görmedim hiç benimle aynı hafta arkadaşımın kızı olacak o 2 kilo ben 16 kilo aldım benimde oğlum olacak 😁
elediyebiri Zemheriiiiiiii Ben 63.3 ile hamile kaldim Suan 39 haftalik hamileyim 73.5 kiloyum 🙈😂 Yani memnunum kilomdan. Yavas yavas vücudumda Ödem olusmasini saymazsak 😂😂
Kivircikk Zemheriiiiiiii 55 kkiloydum bekarken evlendim 63 oldum şuan 7 haftalık hamileyim 67 olmuşum 😞 memnun değilim ama herşey bebeğimiz için 🤰🏻
leyla_ok Zemheriiiiiiii tartıya çıkmıyorum 30 haftaya kadar cıkmıcam böyle daha iyi moralim bozulmuyor kendimi de fit zannediyorum 🤣
Slncck Zemheriiiiiiii 60 kg ile hamile kaldım 36 haftalık olduk ve 75 i gördüm inşallah 80 e varmadan doğurmuş olurum 🙈🙏🏼
minikbirisi Zeynep_elam Maşallah yaaa nasıl almadınız 😔 ben daha 12 haftalık gebeyim 87.5 la kaldım. 89.5 kiloyum şu anda ve diyetisyen eşliğinde ilerliyorum hiç gebelik belirtisi yaşamadım iştahım çok açık kendimi zor durduruyorum hiç memnun değilim diyetisyeni bıraksam haftada 3 kg alırım