Makbule01 Şuan 16 haftaya girdim hamile kalmadan 80 kiloydum şuan 83 oldum çok şükür bebisimde sıkıntı çıkmadı ama bende yüksek tansiyon çıktı onla uğraşıyorum
Didem11- ug_fa-3diplomalianne özel bir beslenme mi uyguladiniz çok güzel yaa:) nekadar az kilo almışsınız keşke bende öyle olsam .
ug_fa-3diplomalianne Didem11- yok valla herşeyi yedim hiç kısmadım bünye meselesi galiba valla bende çok memnunum kendi kendimi nazar etmiyim de 😁
Hande_ctn Zemheriiiiiiii 25.haftamdayım 72ile başlamıştım ilk 3ay mide bulantısından 68e düştüm şimdi anca 72kiloya geri döndüm inşallah bundan sonra da çok almadan devam ederim 😀
Mervee5959 28+2 54 le hamile kaldım şuan 70 bir anda hızlı bir şekilde aldım iştahım çok fazla açıktı ve tatlıya hayır diyemiyordum ama bu haftalar normale dönmeye başladı çok şükür ☺️
archerwoman Mervee5959 ya ben de 26+1 im 59 la hamile kaldım 72 yim nasıl iştahınızı bastırdınız ben bastıramıyorum 😔
mervederin Zemheriiiiiiii 45 kg ile hamile kaldım şu an 35 haftadayım 70 oldum geçiyor geçecek de 🥺 elim ayağım şiş ve hareketlerim kısıtlandı hiç memnun değilim
[silindi] Zemheriiiiiiii 52 ile hamile kaldım, 26 haftalık hamileyim, 9 kilo aldım ☹️ Memnun değilim çünkü bu 9 kilonun, 5 kilosunu son bir ayda aldım 🤭. Birde çoğu bacaklarıma gitti, bana ait değiller sanki 🤣
Pdselin [silindi] aynı durum oldu bende de ya birden şiştim, kendimi bi anda penguene dönüşmüş hissediyorum 😢
3prensesannesiii Zemheriiiiiiii 65 ile hamile kaldım 3. bebeğim bu arada dün tartıldım 78 olmuşum 31+3 günlük de hamileyim memnun değilim tabiki ☺️
Eliiifff Zemheriiiiiiii 57 kilo ile hamile.kaldim şuan 73 oldum 37+2 deyim memnun değilim ama yapacak bisey yok artık inşallah çoğu gider azı kalır 🤲
Melisduman 20 haftalik hamileyim. 47 kilo ile hamile kaldim. Suan 51 kiloyum. 4 kilo normal gibi geliyor.
Minik1portakal Zemheriiiiiiii 33+5 haftalığız 57 kilo hamile kaldım, ilk 7 ay 3 kiloda takılı kaldım diyordum, son 1 ayda 4 kilo almışım. Şu an 64üm memnunum ama birden şişmek iyi değilmiş onu anladım bi anda ağırlaştım inşallah Doğuma kadar son bir aylık hızda gitmez kilo alımı 😂🙈
Seydaahmet34 Zemheriiiiiiii 22 haftalık hamileyim 91 kilo ile hamile kaldım 99 u gordum diyet ve sporla 95 kiloya sustum suan iyiyim 😄🙏🏻 total 4 kilo aldım
Fatma3542 Mervebozkurt35 bende 88 ile kaldım 19+3 haftalik 2 kilo aldım umarım çok almam 😕 7 8 kilo en fazla alsam diye dua ediyorum