pia34 Ruyasusam Kg falan vermedim yahu, 12 kg aldım ne vermesi :) 66 ile hamile kalmıştım şimdi 78 oldum :)
Gamzebrb Zemheriiiiiiii hiç sevmediğim insan tipisin ne vardı hızlıca kilo alsan ne yapıyonda alamıyon ben su içsem yarar ya özelliklerimizi değiştirebiliriz 😂😂😂
Zemheriiiiiiii Gamzebrb hahahahah ama napiyiiiim😂😂 bende dünyaları yesem alamazdım😂😂😂 şimdi de bi kaç gün yiyemedim hemen gitmiş bi kaç kilo😂😂
Gamzebrb Zemheriiiiiiii bende temizlik yapıyorum ama bi süre sonra sıkılıyorum 😂 ben önceden 40 kiloydum 30 lara düşüyodum midem de reflü çıktı hastaneye yattım aldığım ilaçlar kilo yaptı öyle 50 lere çıktım şimdi 60 lardayım 😂
Haticecakirr Mrs-Turkk evet çok kötü geçti 3 ay doğru düzgün beslenemedim yeni yeni bişeyler yiyebiliyorum 🤷♀️Umarım olmaz öyle iyi şeyler düşünün iyi olsun
SerpilEsra Zemheriiiiiiii ilk gebekigmde 42yle hamile kalip 51 le doguma girdim suan 55 kilodan 51 e dustuk kusmaktan
momof3 Zemheriiiiiiii 22+3 haftalığım 49 ile hamile kaldım 59 olmuşum 🤦🏻♀️ şimdiden +10 kilo…Önceki iki gebeliğimi +17 kg ile tamamlamıştım galiba bu da öyle olacak 🤷🏻♀️
momof3 Zemheriiiiiiii Bu arada ben de çok Zor kilo alırım ama maalesef doğumdan sonra normal kilomun da altına düşmüştüm hiç kalmadı 🤦🏻♀️ İskelet olmakta zor be kimse anlamaz
DnzylmzToprak Ftmasanli yaaa ne güzel rakamlar benziyor 🙃 ben de 61.le hamile kaldım boyum 161 şimdiye kadar 8kilo aldım 25. Haftadayim . Bakalım sonrası nasıl devam edecek