Zemheriiiiiiii betulmudedibiri ay inşallah doğumdan sonra kalmaz 2. 3. …. çocukta da böyle fit olurum sonra bakıpta eski fotoğraflarıma bak bak annecim eskiden ne kadar zayıftım demem😂😂😂😂
Zemheriiiiiiii Nuray11 😨😨😨😨 aaaa bunu da duydum ya artık. Bebek sağlıklıysa gerisinin bir önemi yok🌝🤍
Nuray11 Zemheriiiiiiii bana göre zayıf doktoruma göre iyi kilosu en son 29 haftamda gitmiştim 1080 gramdı karnımda zaten öyle çok belli değil geçenlerde farklı bi doktora gitmiştim hamile misin diye sormuştu o derece yani😂
sinefil Zemheriiiiiiii 56 ile hamile kaldım şu an 32 haftalık hamileyim 6 kilo aldım 62 kiloyum, ikinci gebeliğim umarım bu kez doğumdan sonra 50ye düşerim 🐣
Babybump 35 haftadayım 62 ile hamile kaldım, suan 70 im gayet memnunum 8 kilo aldım 1-2 kilo daha alsam en fazla 10 kilo almış olarak doğuma girerim doktorum da gayet memnun zaten görüntüm hiç değişmedi 1-2 cm bacak kalınlaşmış o kadar :)
Zemheriiiiiiii Nuray11 😨😨 hahahaha olabilir evet bazılarının karnı çok geç çıkıyormuş benimkisi 3.5 aylıkken yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı
Zeynep_elam milena11 bol su içiyorum ve yemeklerin yanında mutlaka salata 🥗 yiyorum yada şöyle diyim salatanın yanında yemek yiyorum 😅😅ha birde meyve çok yiyorum 95 le final yaparim genede🧐
Zemheriiiiiiii Semrakrbck hahhahahaah evet son üç ayımı iple çekiyorum ben normalde böyle aldıysam son aylarda nabıcam bilmiyorum. Herşey gebelikte değişiyor ya allahın hikmeti😂
Semrakrbck Zemheriiiiiiii aynen öyle ne yapsan da yine alıyorsun kilo ama aktif olmak ve sıvı tüketmek biraz olsa rahatlatıyor
Burcuckmk Zemheriiiiiiii 88 le hamile kaldim 34+1 deyim 8 kilo aldim suanlik rahatim cok etkilemedi kilo almam beni
Fatma3542 Burcuckmk bende 88 ile hamile kaldım suan 19 +3 haftalik hamileyim iki kilo aldım sanırım biraz dikkat ediyorum ama çok da deil tabi siz nasıl başardiniz bende çok almam insAllah
Gamzeakd Zemheriiiiiiii 47 ile hamile kaldım 🥰 şimdi 28+2 64 kiloyum🙈🙈 ilk gebeliğimde de 42 ile hamile kalmıştım 72 ile doğuma gitmiştim o kilolalr patır patır gitti 😂 şimdi de 70 i görürüm heralde .
Minnosannem12 Zemheriiiiiiii 8 kilo sadce karnım var 8 aylık hamileyim diyorum kimse inanmıyor karnım küçük duruyormuş 😂 74 le kaldım şuan 82 kiloyum memnunum cok fazla kilo almadım bellide olmuyor 8 kilo 35+2 haftalık hamileyim 😊😊
Nuray11 Minnosannem12 aynıyız banada kimse inanmıyo hala aynı kıyafetlrrimi giyebiliyorum yani 30+5 haftalık olmama rağmen😂
Zeynepela1 İlk kızımda 54 le kalıp 70 le doğurup Doğum sonrası emzirme gücüyle 56 ya düştüm 🤣 6 yıl sonra şu an tam 21 haftalık hamileyim 57 den başlamıştım 61.5 oldum bilmiyorum iyi mi 70 i görücem yine ben galiba umarım geçmem diyeceğim geçerim galiba ben 😂😂😂🤣🤣🤣