pia34 Zemheriiiiiiii 34 haftalığım 12 kg aldım 78 oldum. 66 ile hamile kalmıştım :/ Biraz fazla aldım ama yapacak bir şey yok napim :/
Ruyasusam pia34 siz çok güzel kilo vermişsiniz diyetisyene mi gidiyorsunuz kendiniz mi beslenmenizi düzenledinjz⚘
Bllrcgds_ Zemheriiiiiiii Ben 57 kilo ile hamile kaldım 34+5 haftalık hamileyim şu an 78 kiloyum doğuma kadar daha alırım herhalde. Sadece hareketlerim kısıtlandı o yüzden memnun değilim.
Busemgnc Ey güsel anneler melek anneler kilonun ne önemi war bebeklerimiz sağ salim gelsin dünyayada kilo kolay iş rabbim hepimize hayırlı koly sağlıklı doğumlar nasip eylesinn (AMİN)🤲🏻
esinaltintaas Zemheriiiiiiii 28 haftalığız 50 kilo ile hamile kaldım kusmaktan 48 kiloya düştüm şuan 53 kiloyuz 💃
Nur1210 12 haftalık olduk 56.5 başladık 52 yi gördüm en son iştahım hiç yok açıldıkça alırım diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
EcemUgur01 Zemheriiiiiiii Bende aynı problemi yaşıyorum 🤭 40 ile hamile kaldım 52 yim 25 haftalık hamileyim hala zayıfım ama geçen ebe bebek içinde nasıl hareket ediyor dedi 🤷 Umarım benimde gitmez ama gidecek gibi duruyor 🤦 çok hızlı ve çabuk kilo veren bir yapım var 3 ayda zorla aldığım 2 kiloyu 1 günde verebiliyor vücudum 🤷
Denizimduygum0101 Zemheriiiiiiii 66 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum.. 22+3 haftalık hamileyim 😊 Bu gidişle 100 le girerim doğuma herhalde 😂😂
Senay1 Zemheriiiiiiii bn de 54 ile hamile kaldım 61 olmuşum şişlik de var el aylarda hergun düzenli yürüyüş yapıyorum evde yurus bandım var boyun da yok 156 boyum basenler sorun 24 haftalık
Arasegeninannesi Zemheriiiiiiii 68 kilo ile hamile kaldım İlk aylarda bulantı ve kusmam çoktu 65′e düştüm şuan 73 kiloyum kendi kiloma geldiğimi saymazsak 5 kilo almışım sayarsak 8 kilo..32+4 günlük hamileyim 🥰
ftmnrdmrl 19 +5 olduk bugün ve 5 kilo aldım 🙄 bence normal ama bu aralar iştahım çok açıldı durduramıyorum kendimi 🙈🙈
Truman 58 ile hamileydim 30+ 4 üm şu an 12 kilo aldım birqz fazla o yüzden memnun değilim bu kilo ile tamamlamayı planlıyordum
kalbimin_cicegi havakcdl-48 kusmam olmadı ama bazı yiyeceklerden aşırı tiksindim. Canım sadece yoğurtlu sarımsaklı ekşili şeyler istemişti
havakcdl-48 kalbimin_cicegi sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Burcuu06 Esraktrc bende 35. Haftaya girdim 70 ile hamile kaldim su an 90 oldum dahada almam insallah son ay bebek kilo alirmis ben almiyim yeter 😁
pia34 Ruyasusam Kg falan vermedim yahu, 12 kg aldım ne vermesi :) 66 ile hamile kalmıştım şimdi 78 oldum :)