ManyakPrenses 57 kiloyla hamile kaldım 19+5 teyiz ve 59 kiloyum. Beslenmemde iyi. Egzersiz yapmaya yeni başladım. Bakalım doğuma kadar kaç kilo olucam hayırlısı🤷🏼♀️
asellolya hafta, 60 la hamile kaldım güncel kilom 70 ama son iki haftadır kıtlıktan çıkmışcasına yedim. heralde bir anda zıplayacak tartıda diye bekliyorum
Fatma3542 Burcuckmk bende 88 ile hamile kaldım suan 19 +3 haftalik hamileyim iki kilo aldım sanırım biraz dikkat ediyorum ama çok da deil tabi siz nasıl başardiniz bende çok almam insAllah
Burcuckmk Fatma3542 ben ilk aylar cok öğürüyordum yemekle aram pek yoktu mutfagin önünden geçemedim bazen 4. Ayda iştahım açıldı tatliya cok düştüm 8 kiloyla geldim bu zamana suan iştahım normale döndü daha fazla almam sanirim
Nazli34 Zemheriiiiiiii 63le hamile kaldım, şuan 73 üm. Tabikide memnun değilim çünkü daha 24 haftalığız🙄🙄🙄
Fatma3542 Mervebozkurt35 bende 88 ile kaldım 19+3 haftalik 2 kilo aldım umarım çok almam 😕 7 8 kilo en fazla alsam diye dua ediyorum
-Cansu- minnoshan senin adına çok sevindim canım inşallah bendede böyle ilerler süreç hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım da inşallah 😊🤲
Misoa Nuray11 bu nasıl olabilir ya maşallah size 😳 18. Haftam kilo almaya yeni yeni başladım😬 korkuyorum 🥴😁
Nuray11 Misoa yeme içme alışkanlığımda değişen bişey olmadı ondan kaynaklanabilir bide uyku düzenime dikkat etmeye çalışıyorum yani gündüz uyumamaya çalışıyorum bilerek yaptığım bişey değil kilo almamak açıkçası☺
DnzylmzToprak Purpura26 ben de 25. Haftamdayim 61 ile kaldım şuan 70 kiloyum ikinci trimesterda çok hızlı aldım 😞
DnzylmzToprak biyologelif aynıymış haftamız ben 9 kilo aldım . Son 3 ayda durdurmak mümkün müdür acaba çok ilerlemek istemiyorum
biyologelif DnzylmzToprak inşallah yeteri kadar alırız imkanınız varsa yürüyüş yapın ben ilk kızımda yapmış fazla kilo almamıştım . Şimdiki hamileliğim yatarak geçiyot çok yemediğim halde alıyorum
arzumkaya Zemheriiiiiiii 47 kiloyla kaldım son haftamdayim doğurdum dogurcam ilk gebeligim 10 kilo aldım sadece. O da yani birazı bebeğin birazı su birazı ödem falan derken bisey kalmicak galiba. Kalsaydı iyidi yakıştı bana kilo😅 Bnde zor alanlardanım
13345m ogrencianne35 bende 65le hamile kaldım 32 haftalık Ken 78dim şimdi yeni 33 haftalık oldum 79 olmuş olabilirim 😁😁
_Masal_ 64le hamile kaldım 22 hatta 23 haftalık olmak üzereyim ama hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim. Kusmam falanda yok anlamadım doktora gidince sorucam artık.
-ilknur87- Kilolı hamile kaldım . 77 ile başladım 33 haftalığım 8 kilo alarak 85 lere geldim. İnşallah daha fazla almam🥴