Esraktrc Gozde94 Valla benim göğüslerim çok çatladı ve sap bacağımda var. Karnımda şu an yok ama belimde sağda ve solda az bir şey var. 😂 Azıcık daha dayanırsak süper olacak 😂
Mervehalit Yaseminatik57 hiç üzülme gayet iyi kilonuz. Normal yani ikiz çocuk sonuçta. Bn şuan 31 haftalığm 13 kilo aldım tek bebek bide 🥰
Gulsum00 Zemheriiiiiiii ikizlerime 54 kgla hamile kaldım 26. Haftamızda 64 olmuşum ve ben kesinlikle kolay kilo alabilen yapıda deqildim acaba normal mi suanki kilom🤔
Emineee1 Haftamdayım 75 ilee hamile kaldım şuan 82.yim 100e doğru gidiyorum, ilk doğumda 95 ile doğuma gitmiştim , 12 kilo vermiştim lohusayken
Gul-naz Zemheriiiiiiii 63 kilo ile hamile kaldım şuan 34 haftalığız 76 kiloyum memnun muyum bilmiyorum 😁
Lavinyaaaa Zemheriiiiiiii 58 kilo ile hamile kaldım, Şuan 24+3 haftalığız (6. Aya girmiş olduk) Güncel kilom; 65 Yani toplam da 7 kilo aldım. Şuan için gayet memnunum kilomdan 😊
Gmzatgl Kubra-1234 süt ürünleri ceviz et kabak çekirdeği yumurta tahin pekmez bunlsr bebeğe kilo aldıran şeyler ekmek fazla tüketmiyorum bunları yediğim için bana kilo aldrmıyo bebeğe gidiyo
Eylemmm1655 Canseltkl Bende 30. Haftaya girdim 64 hamile kadim. Şuan 72 kilodayim maalesef 80 olmam inşallah doğuma kadar
mineu8 Zemheriiiiiiii 69kg ile basladim 38.haftaya girdim 75 kg oldum Ilk gebeligimde 10kg almistim heryerim genislemisti bunda sadece gobegim cikti her ikisi de kiz guya ama iste her gebelik kendine ozel 😊😊
meraklianne1 Zemheriiiiiiii 32+0 63 ile hamile kaldım 73 oldum😒😒 memnunda değilim açıkcası evet sağlıklı olsun bebeğim tabkde ama kilo almak çok korkunç hele bide benim gibi vermekte zorlananlar için🥶🥶
Miraysmamy meraklianne1 bol su tüketin.bir de akiam yemeklerimde sebze yemeği+yoğurt şeklinde gidin. Pirinç vs.tüketmeyin