Irm_brk12 Zemheriiiiiiii valla bende oyleyim 43 kiloydum hamile kaldığimda bende almak istiyorum inşallah alirim ve vermem sende almak istiyorsan insallah aldıklarını vermezsin kilo alabilmek zor anlarım seni🌹🤗
Fatimaa2 Deniz-Demirin-Annesi İlk 3 ay almasanız iyi olur sonradan bebeğin kilosu artdıkca zaten kilo almış olucaksınız
rabiasoydan 75 le hamile kaldım, sonra 70 e düştüm. Şuan 23 haftalığız hiç almamışım.🙄 belki 1 kilo 71 oynuyor bazen, normal mi ki ya acaba ilerde pof diye mi alacağım
Irm_brk12 aselnil20 valla benimde bulantim çok 13 haftaligim 44 kiloyum 43 le kaldım arada inip çıkıyor
aselnil20 Irm_brk12 sizinle aynıyız kaçıncı haftanizda başlamıştı benim 8+4 te başladı iyiki daha erken başlamamış
Drysglm98 Benim daha önce iki kaybim oldu. İlaçlar felan kullandım. Yani şöyle 58 kilodan 76 ya çıktım ilaçlardan hamile kalana kadar 83 oldum. Şimdi 16 haftalığız çok şükür. 86 küsuru vardi en son. Çok kilolu başladım ama yapacak bir şey yok çocuğum sağlıklı olsunda
nvn-mutlu Drysglm98 bende kaç yıl tedavi gördüm çok kilo aldım ama en sonunda güzel haberi almak herşeye değiyor 🥰
Irm_brk12 aselnil20 korkma ya nolcak ben duyuyorum bizim gibi cok insan Allahin izniyle bişey olmaz benim arkadaşımda vardı oda öyle 45 47 kiloydi doğumdan sonra yine aynı 47 kilo
Irm_brk12 aselnil20 yani benimki de 5. 6. Haftalarda başlarmış ben midem bulanırdı test yaptım falan öyle öğrendim hastaneye de gec gittim gittigimde 9 haftalık demişti yani 7 8 haftalikken başladı mide bulantim birde sık idrara çıkma ve göğüslerim ağrıyordu şimdide 14. Haftadaya girdik🤗
88228822 Mucizenin_annesi8 72 ile hamile kaldım, 32 haftadayız şu an 87 oldum. 13 kilo aldım, 15 ile doğururum muhtemelen 🤔 🥰
Gmzatgl Kubra-1234 süt ürünleri ceviz et kabak çekirdeği yumurta tahin pekmez bunlsr bebeğe kilo aldıran şeyler ekmek fazla tüketmiyorum bunları yediğim için bana kilo aldrmıyo bebeğe gidiyo
aselnil20 Irm_brk12 maşallah o günlere bizde geliriz inşallah gelene kadar 40 kilonun altına düşmekten korkuyorum iki gündür bulanıyor ve hayattan soğudum resmen ama şikayet etmek isyan etmek istemiyorum herşey yavrumuz için sonunda sağ salim kavuşalım da
Mom017 16ıncı hafta, hiç kilo almadım. 50 kg başladık 50 kiloyum hala. :) doktorumun söylediği şeylerin dışına çıkmamaya çalışıyorum. Kapalı gıdalardan hamur işinden uzak duruyorum. Tatlı ihtiyacımı hurma incir meyve ile kapatıyorum.
MucizeAnnesii Zemheriiiiiiii 6 kilo aldım 35 haftalığım 🥰 ben kesin 20 kilo alırım derdim öyle olmadı 😀
kelestugce Zemheriiiiiiii 22. Haftaya girmiş bulunuyorum bende 54 le hamile kaldım şuanda 58 im maşallah diyeyim şimdiden kendime 😁
aselnil20 Irm_brk12 normal hayatımda hiç alamadığım için kilo almayı çok istiyordum doğumdan sonrasına da kalsın diye
Irm_brk12 aselnil20 normalde kilon inip çıkan biri değilsen düşmezsin tuzlu kraker ye ve mide bulantısı ilacı yazdır doktoruna ben istemiyordum yazdırmayı ama yazdi kullandım işe yatıyor gerçekten otobüsle hastaneye giderken ben kusuyordum poşet taşıyordum yanımda hala da öyle ama ilac icmedigim zaman Allah yardımcın olsun. hepimizin. Sonu güzel olacak canım onu düşün 🤗