Merhaba kızlar 23 nisan saat 10:28 de oğluma kavuştum, doktorumuzla bebişimin başının iri olmasından dolayı sezaryen gününe karar vermiştik. Sabah saat 8:30 da yatışım yapıldı 10:00 da ameliyathaneye götürdüler giderken ağlayarak gittim çünkü çok korkuyordum beni ne bekliyordu bilmiyordum, aşırı kiloluyum bu yüzden ameliyattan korkuyordum ya toparlanamazsam diye ve eşim askeri personel olduğundan yanımda değildi onun yokluğuyla daha da duygusallaştım hâla babamızı bekliyoruz izinlerini erteliyorlar dua edin sağ salim kavuşalım babamıza , ameliyathanenin kapısına geldik ameliyathane de herkes çok ilgilendi ağlama bebeğine kavuşacaksın diye sakinleştirdiler, ameliyathaneye alındım vücudum istemsizce titriyordu belden iğne olmak için oturur halde çenemi göğsüme dayayıp öne eğildim iki hemşire vardı yanımda kollarıma girdiler kendimi kasmamam gerektiğini omuzlarımı serbest bırakmam gerektiğini söylediler hiç korkmayın ben belimden iğne olurken kastım kendimi ama orada doktorların yönlendirmesiyle sorun olmadan vuruluyorsun hiç korkulacak bir iğne değil damar yolu daha acıtıyor gerçekten bunu fark ettim, doktorum bacaklarıma ilaç sürerken şuan ilaç sürüyorum hareketleri hissedeceksin acı hissetmeyeceksin sadece çocuğu çıkarırken bastırmayı hissedeceksin dedi gerçekten öyle oldu hareketleri hissediyorsunuz acı yok korkuyla beklerken bir de ne duyayım oğluşumun ağlaması, dedim oldu mu bu kadar mı evet dediler zaten o sıra anestezi doktoru hep konuşuyor nasılsın nasıl hissediyorsun iyi misin diye yani asla tek kalmıyorsunuz o sırada bir anda mide bulantısı bastı beni midem bulanıyor ağzımda garip tat var dedim ilaçların tadı korkma dediler mide bulantısı için ilaç vurdular , kafamı kaldırdım yukarıdan oğluşum bana bakıyor oğluşumla ilk teması yaptık fotoğraflar çekildik bana hafif sakinleştirici yapıcaz uykulu gibi olacaksın dediler hava takıldı o sırada gerçekten uykum gelmeye başladı ama uyumadım sadece kafanız biraz rahatlıyor ilacın etkisiyle. Ayaklar uyuştuğunda içiniz bir garip oluyor oynatmak istiyorsunuz ama olmuyor bir ağırlık hissediyorsunuz korkacak bişey yok rahat olun kızlar ağlayarak girdim gülümseyerek çıktım odaya geldiğimde oğluşumu getirmişlerdi bile🥰😍ben sondayı ameliyathanede taktırdım iğneden sonra çünkü alttan muayenelerimde de hep korkudan kendimi kasmıştım kolay geçmişti ama sondayı bilmediğimden onu da uyuşukken taktırdım, sonda çıkarılırrken de idrar yaparken yanma olur ya öyle bir yanma hissettim ve alttan kanamaya baktılar onu hissetmedim bile, odaya gelince ilk saatler çok iyi uyuşuk olduğunuzdan ağrı hissetmiyorsunuz vücudunuz açıldıkça ağrılar başlıyor benim özellikle sol tarafımda çok ağrı var yatıp kalkarken canım çok acıyor yürüyorum yürüdükçe rahatlıyor vücudum ve çok sıvı tüketiyorum, sütüm şuan az var ama ilk 3-4 gün olmadı mama takviyesi yapıyorum.. Oğluşum şuan yanımda yatıyor kokusu herşeyi unutturuyor kızlar mükemmel bir duygu Rabbim hepinizi sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuştursun İnşaAllah 😍🤲🏻
Depend mutlaka alın kızlar kurtarıcı resmen,
ben humananın süt çayını aldım gerçekten faydası var sütü arttırıyor günlük ondan içiyorum, Philips aventin cam biberonunu almıştım sütü sağıp öyle içiriyorum ve peşine tekrar göğsümü tutturuyorum unutmasın diye biberondan da şimdi çok memnunum bez olarak sleepy tercih ettim gerçekten güzel ama koruyucu kremlerde ne bepanthol ne mustela ne hametol hiçbiri fayda etmedi pişik kremi olarak geçirene kadar Trosyd diye bi krem aldım onu kullanıyorum pişiği geçirdi şimdi tekrar önleyici kremlerden kullanacağım.. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.. Rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin 💙💙💙